Amodernmyth

Alla inlägg under april 2012

Av Fröken Svår - 10 april 2012 18:40

Tisdag idag och det betyder sång på öppna förskolan för mig och Albin. Biblioteket var även där och tipsade om bra barnböcker! Hittade några som jag ska satsa på! =)


Idag har det jag beställde på Ung Cancer sidan kommit! Dom här två väskorna och en pins köpte jag! Bra budskap och pengarna går till en viktig sak! Vi ska besegra den där jäkla sjukdommen tillsammans!!


Bilderna lånade från http://ungcancershop.se

    


Jag och Jens har ju insett hur lyckligt lottade vi är. Albin sover ju så otroligt bra om nätterna. Igår somnade han vid 19:30 och vaknade för morgonen klockan 09:30 , Han vaknar och gnyr för mat men han somnar om direkt! Hör mammor på öppna förskolan där barnen vaknar vid 04:00. Jag som är van att gå upp 05:00 när jag jobbar får ju rena rama sovmorgonen. Lyckos! Så nu njuter vi och slår det om så slår det om men jag fokuserar på det som händer nu. Han är ju så otroligt snäll också. Det är därför man blir så frustrerad när han väl skriker för man vet lixsom inte vad man ska hitta på.



En del av våran dopinbjudan. Klippte bort våra telefonnummer och osa datumet!

 


Nu är det bara 1 ½ vecka kvar till dopet och vi måste börjar ordna lite. En som inte osat till dopet men det förstod vi att han inte skulle göra då han heller inte svarade på inbjudan till vårat bröllop. Den gången så ringde Jens upp och frågade efter osa datumet men denna gången vägrar vi! Usch man blir så besviken för Albins skull, vuxna karl! Man kan väl iallafall svara. Såklart förstår vi om alla in kan det datumet man valt men ett svar?  Men 41 stycken blir vi totalt varav 15 stycken  barn. Superskoj!  Tråkigt att inte Jens bror Jörgen med familj kan komma men ibland så krockar det med annat inplanerat, inte mycket att göra åt! Det var tur att vi träffades för några veckor sedan iallafall! :)


/ A



Av Fröken Svår - 9 april 2012 20:00

Nu är vi hemma från Sälen igen! Vi har haft det underbart skönt och det var så härligt med miljöombyte! =)


Vi kom iväg redan klockan 11 på torsdagen då Jens jobbat hårt hela veckan! Gick jättebra att köra och Albin sov hela vägen! Han älskar verkligen att åka bil. Somnar direkt när man åker iväg!


Vi kom upp lagom till After Skin med Duo Jag började. Deras buss var parkerad utanför lägenhetsfönstret! Mamma tog hand om Albin och Henkan med familj och vänner kom på besök och gick också på After skin. Riktigt bra var det!

    


På after skin var även min morbror , moster och kusiner och kusinbarn. Dom kom till oss senare för att träffa Albin!

      


På fredagen vaknade vi upp till solsken och vi åkte till hundfjället så Jensa kunde åka lite skidor. Det är ju så underbart att andas fjälluften! Jag älskar Sälen! =) På eftermiddagen följde Albin med på After Skin en stund med sin tuffa AC/DC tröja och hörlurar! Här borde jag ju lagt upp bilden på mig och sångaren Anders och mig och keyboardisten i DUO JAG men dom bilderna ligger på min mobil. Men vi fick oss en pratstund och Jennies favorit är ju keyboardisten så jag bad han spela in ett meddelande till henne på min mobil men tyvärr så bråkade min mobil och fick inte med när han sa Hej Jennie ! Ack ack !

 


På lördagen var det ännu bättre väder så vi tog oss till Lindvallen och promenerade runt. Väldigt skönt! Men det kom ett liten snöoväder när vi gick mot bilen men det gick bra. Vi hörde markoolio spela så vi gick dit. Fullt drag eller inte ;) Det var väl en 40 pers som stod och kollade. När han spelat klart så hörde man han säga " Faan vilken drag, riktigt skoj" med ironisk röst . När vi sen satte oss i bilen hörde vi Loreen börja spela sin låt så den fick vi beskåda från bilen i bilkön ut. Men hon sjunger riktigt bra! Men låten är för bra för Eurovison!

 


Lagom till vi kom hem så var det dags för after ski med duo jag för tredje gången och denna gången i backen. Vi hade dagen innan önskat att dom skulle spela maiden vilket dom avslutade allt med! Tipp topp!! Vi fick tummen upp av keyboardisten  ( Jennie hjälp mig vad heter han nu igen? ). Sen hem och Albin fick bada i diskhon! =)

   

Efter en god påskaftonsmiddag så promenerade vi bort till kalas och tog oss något gott att dricka och sen så gick morfar och mormor hem med Albin och Jens och jag satte oss i pianobaren och drack öl och tittade ut över det vackra fjället. Även där kom Duo Jag keyboardisten och trummisen instormandes med dom andra två killarna i bandets fruar. Full fart. Mkt överklass människor i baren med barn i 10 års ålder med skjorta och kavaj. Herregud! Men mysigt var det allt!    

Natten till söndagen vaknar jag upp över att jag har frossa och mår illa så det var bara att springa till toan och få upp det. Usch jag kräks aldrig , utan händer det någongång så har jag stoppat fingrarna i halsen i såfall. Sen fick jag klä på mig massor med kläder och dubbla täcken och hacka tänder. Usch sen när jag vaknade upp på morgonen hade jag så ont i alla leder så jag kunde inte hjälpa till med någonting. Hemresan var inge rolig för min rygg värkte och jag var illamående och jag hade bara fått i mig en knäckemacka på hela dagen. Kom hem och fick krypa ner i sängen med värmekudden på ryggen och sova lite. Var redo för bingolotto trots att jag inte var hundra men Jens och jag vann på båda lotterna så fyra sverigelotter hämtade vi ut idag. Både Jens och jag har varit dålig idag usch men vi tog oss iallafall iväg och fixade kläder till Jens till dopet!


Tack mamma och pappa för en underbar påsk! Ni är ju fantastiska!


 


Har märkt att när jag mms bloggar så måste jag godkänna kommentarerna innan dom publiceras men när jag gör vanliga inlägg så kan jag klicka ur den rutan. Kul att så många ville följa med den nya bloggen ! Kram på er!


/ A

  

Av Fröken Svår - 7 april 2012 12:43

Albin gillade After skiin. Solen skiner idag med och vi är ute och promenerar i Lindvallen. Underbart!

 
Av Fröken Svår - 6 april 2012 12:59

Vi njuter till fullo här i Sälen . Albin sover gott i vagnen och Jens åker skidor. Själv så solar jag :) Idag blir det After skii med Duo Jag igen! / A

 
Av Fröken Svår - 5 april 2012 09:43

Nu är vi redo att åka upp till Sälen och fira påsk!

 
Av Fröken Svår - 4 april 2012 11:47

För ynka 150 kronor fick jag tillbaka mitt liv! Hah jag är ju nojjig så jag hade ställt in mig på något hemskt men leverfläckarna var ofarliga, grejen på ryggen som kliar är ofarlig och knölen var något som satt i huden och inte i lymfarna. Helt ofarlig men blir den värre får man operera bort den. Annars kommer den nog vara där för alltid som en ny liten kompis men jag ska inte hålla på och röra den! Så himla skönt!


Albin sov hela läkarbesöket och vaknade direkt efter det att vi kom utanför dörren.Sen var det kaos resten av dagen då Albin skrek, jag var helt jäkla slut. Skönt att Jens kom hem och böt av med mig så jag fick lägga mig och bara andas. Sen mensvärk på det gör ju inte saken lättare!


Sitter och googlar lite på dopdukningar och sånt. Vill få lite inspiration men de finns knappt någon! Jag själv är värdelös på att hitta på och vara kreativ! Bara 2 ½ vecka kvar till dopet nu! Känner mig väldigt stressad också men vet att de kommer ordna sig.


Nu behöver vi lite avkoppling och far upp till Sälen imorgon! Herregud så skönt det ska bli med miljöombyte! Puh!


En bild från min 22-åriga födelsedag då jag fick äran att bli Måns gudmor! =)

 


Glad Påsk!


/ A

Av Fröken Svår - 2 april 2012 18:57

Var och lämnade tillbaka den där jäkla "one piecen" men tror du dom hade öppet köp? Nej utan bytes rätt så jag, Jens och Albin gick runt länge i affären för att hitta något att köpa. Till slut så köpte jag en svart och röd rutig skjorta, två tröjor en grön och en röd, ett par korta mjukisbyxor. Jens fick ett par kalsonger och Albin ett par strumpor! Blev nöjd! =)


  


/A



Av Fröken Svår - 2 april 2012 14:19

Jaha kan detta vara början på något nytt?


En ny blogg, nya möjligheter?


Hmm jag vet inte jag....

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<<
April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards