Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 31 december 2023

123123

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort. 


Januari:


Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget för lite skidåkning och mys. Vi har blivit väldigt förtjusta i kungsberget då backarna passar barnen bra eftersom vi bara åker en gång om året.

Vi tog en tur till Chocomaina för massa gotte och avslutade med lite bowling.


     


Februari:


Månaden som vi lever i mellobubblan då de varje lördag dukas fram mys och vi försöker hitta vår slutgiltiga favvo. Vi hann även med att ha hemma bowling där pojkarna fick köpa i min lite kiosk medans hallen förvandlades till discobowling. Februari är även månaden då det var finbesök på enavallen efter en av albins matcher utav Mikael Lustig vars dotter skulle spela match.


 

 

Mars:

 

Mellofinal är det som man minns mest från denna månad.


     


April:


I April kom familjen Karlsson upp och vi åkte till Youseum. Det blev påsk och vi åkte ner till Gränna och jag delade med mig av mina nyinspelade låtar.


     



Här kommer låtarna på youtube om någon missat   


Maj

 

Joel fyllde 9 år som firades med bowling och film. Vi åkte tillbaka till mamma och pappas spanska paradis och spenderade 9 helt fantastiska dagar där killarna fick gå på sin första La Liga match mellan Elche - Sevilla.


 

       



Juni:

 


Vi gick på muckfest för världens bästa Elin som klarat sin miltärresa med bravur. Vi firade vår 13 åriga bröllopsdag. Killarna slutade 5:an respektive 6:an. Barnens syssling Pontus tog studenten som firades i Eskilstuna och det blev midsommar.


       

 


Juli:

 


Det blev norra stå för att kolla AIK men även träffa spelarna på deras öppna träning. Semestern kom med fullspäckat schema där vi började med att åka till Estland för att fortsätta mot Eskilstuna och pappa och mammas stuga. Där firade vi Arvids 4 års dag med besök på parken zoo och sommarskuggantårta. Vi åkte vidare mot Gränna och gjorde avstickare till Vimmerby för att hälsa på familjen Karlsson och gå och lyssna på när Martin spelade med sitt tvåmanna band Another road to alto. 


   

   

 

       


Augusti:

 


Vi hyrde en stuga i Smögen och därifrån åkte vi in till Norge, Fjällbacka, Strömstad och vår nya favvo Hunnebostrand. 

Det var äntligen dags för den efterlängtade konserten med Håkan Hellström tillsammans med Nathalie och Dick. Dock blev det för mycket dans så mitt knä pajade. En skada på menisken sa ultraljudet så sjukskrivning och frekventa besök hos sjukgymnast sen dess. Skolan började och kräftor intogs.


           


September:

 


Då mitt knä inte återhämtade som hoppats så körde vi hemma pinchos vilket var uppskattat av barnen. Killarna gick och tittade på matchen mellan Fanna BK - Rinkeby united. Det blev bild med både Stefan Silva och Bojan, de gamla aikarna.


         


Oktober:

 


Två födelsedagar firades. Jens fyllde 37 och jag fyllde 38 och den firades i Finland. Vi var tillbaka på norra stå för att heja fram vårat aik till seger. Den första snön kom.


   


November:

 


Änglagårdsmusikal med mamma, besök av Karlssons, Halloweenfest och dop för Per-Eric.


 


December: 

 


Vi fick en 12 - åring i huset när det var dags för Albins födelsedag. Syskonkryssning och spelning med Emi Assergård.

Vi fick gå och se våran älskade Arvid sjunga på förskolan. En vecka av musikhjälpen och en jul med mycket julkänsla tack vare all snö firades.



   


2023 har vi skapat många nya minnen tillsammans. Mina pojkar fortsätter göra mig så stolt och kärleken till dom finner inga gränser. Att få vara tillsammans och leva under samma tak är allt jag önskat mig.



2024 är på ingång. Joel ska fylla 10 , Arvid 5 och Albin ska bli tonåring. Det är ett ganska oskrivet år med undantag för några roligheter som är inplanerade. Jag ska fortsätta behandla folk som dom behandlar mig. Fortsätta att inte ta någon skit. Fortsätta prioritera rätt. 



Slutligen, tack till alla som hänger med här inne.  December är den månad som flest hängt här inne, nämligen 214 unika besökare. Det är mycket för mig. Jag älskar att skriva och även fast tiden inte riktigt finns för att skriva här så kan jag inte släppa taget från detta. 


Gott nytt år!!!  

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Onsdag 10 april 13:00

Sist vi hördes så var ju frågan om Joel skulle orka med att laga mat då han haft feber dagen innan men han blev frisk och orkade genomföra den sista bjudningsmiddagen för varandra. Det var samtidigt dags för första mello deltävlingen. I denna famil...

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Av Fröken Svår - 12 juli 2023 17:00

Midsommar är förbi och vi fick riktigt härligt väder. Arvid och Joel körde midsommarloppet och Albin sprang med Arvid. Efteråt fick alla barn medalj.  Så fint ordnat.                 Vi åkte tillbaka till landet och åt sill och mas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards