Amodernmyth

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Fröken Svår - 17 april 2012 17:33

Igår fick vi besök av Fredrik, Linda , Måns & Ludwig . Dom hade med sig fika och vi fixa kaffe! Mysigt med lite besök i veckorna. Grabbarna hade med sig leksaker ifrån dom som gick vidare till Albin! Perfekt! :) Det kliar så mkt i albins tänder så lilla sågen var perfekt att tugga på ;)


Fortfarande sjukstuga. Jag känner att jag bara blir sämre, Jens är lite bättre och Albin pendlar lite. Vi ställde iallafall in dagens sång på öppna förskolan och morgondagens besök med Fia. När vi var på öppna förskolan förra veckan var det massa snoriga barn! Varför går föräldrarna dit med dom då och smittar ner alla andra när de suger på leksakerna som finns där. Förstår inte! Albin suger ju inte på leksakerna där med de smittar ju i luften av nysningar osv.


Hoppas bara vi är pigga tills på lördag! =)  Vi har bestämt doppresent till Albin från oss nu. Vi har velat och velat men nu har vi äntligen bestämt oss så nu är den på väg hem hit! :) Blir nog kanonis!


En trött Albinson sover i vagnen i Sälen!


  

Albinson har idag provat lite morotspure. Han var glad men förstod nog inte riktigt vad de var som han fick i munnen!


Har ju börjat prenumerera på Vi föräldrar och där stod det idag att dom ska ta bort lustgasen från BB! Aaah det var ju den smärtlindring jag tog! Den var kanon men jag kan förstå att den påvärkar miljön och dom som arbetar inne på förlossningen men då får dom väl hitta någon bättre mask som inte släpper ut så mkt av gasen. Till mig sa dom att jag skulle andas ut några andetag i masken efter jag tagit den så de kom inte ut något i rummet!  Jaja spännande och se vad detta leder till. Men jag vill verkligen inte ha epidural så man får väl föda helt utan smärtlindring då om dom tar bort lustgasen! Ack!


Idag kom boken som jag beställt från adlibris. "Min första bok om vilda djur " heter den. Jättefin ! Förstår inte att man ska betala frakt. Jag gjorde det inte och dom skickade boken igår och idag hade jag den i brevlådan. Behövde inte åka iväg och hämta den. Häärligt!


Freddan: Idag har jag bakat kladdkakan. Hann inte igår och den var gooood! ;)


  / A

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<<
April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards