Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 27 december 2017

I don't want a lot for christmas.

Av Fröken Svår - 27 december 2017 17:10

Swish så var den julen över...De senaste åren har jag klagat på julkänslan..den finns inte riktigt där. I år kom den lagom till annandagen, så typiskt.


 


 



Julaftonsmorgonen började lagom tidigt och tomten hade lämnat Disney on ice biljetter till hela familjen i strumpan. Sen hade han lagt senaste Bamsefilmen vid gröten som pojkarna ställt ut kvällen innan. Hoppas tron på tomten kommer hålla i sig några år till.

Mysig paketöppning här hemma först. Barnen blev så glada och vi föräldrar lika så eftersom de visade sig att Jens och jag varit snälla och fick paket också. Albins stora hund som han önskat sig blev nog hans bästa paket och Joel fick både paw patrol tornet och paw patrol flyget och var supernöjd.



           


Efter vår paketöppning hemma så gick vi till mor och far och firade vidare där tillsammans med min ena bror och hans familj. Dit hittade även tomten så barnen fick träffa honom. Joel ville inte kramas men Albin sträckte glatt ut armarna.

Efter tomtens besök fortsatte julklappsutdelning och sen det som jag tycker är viktigast i vuxen ålder, maten!! Mätt och belåten så spelade vi vuxna julklappsleken. Jag fick tyvärr inget paket men jens fick två ;-)


     


Så gick vi hemåt och man fick äntligen trassla av sig djävulens påfund, nämligen strumpbyxorna.  Med mysbyxor så satte pojkarna igång sin nya discolampa och studdsade runt medans vi drack julmust och smaskade godis. Våra nya familjemedlemmar Joels tax Geddi och Albins labrador som fick namnet Nikita var också med.


 


 


Juldagen har blivit enligt en tradition på några år så att Mamma och pappa kommer hem till oss på lilla julbordet som vi kallar det. Det är kul för barnen att vara hemma och leka med sina presenter men samtidigt roligt att umgås med nära och kära. En bra tradition tycker vi.


       


Annandagen är en slappar dag utan dess like. Den dagen vi brukade fira med min mormor förr. Igår bestod den av mat, filmer och godis. Helt perfekt uppladdning för att börja jobba. Även om det tog emot att gå upp imorse när resten av familjen sussade så gott. Tråkigt dock att våran tvättmaskin pajjade idag,och den hade precis fyllt 5 år. Suck men det kunde varit värre.


 


Nu blickar vi framåt nyår. Ha en skön vecka!


/ A

 
 
Ingen bild

Mamma/mormor

27 december 2017 19:06

Tack för en jättetrevlig Julhelg🎅🤶🎄🎁Tack för god mat och dryck💕
Önskar er ett gott slut och ett rikigt Gott Nytt År 2018❤💙💙💙

 
Ingen bild

Pillan

28 december 2017 15:50

Ni verkar haft det toppen i jul ❤ Kul att se fina bilder. Såklart tomten hittade hem till er goa familj ❤ Kraaaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Av Fröken Svår - 12 juli 2023 17:00

Midsommar är förbi och vi fick riktigt härligt väder. Arvid och Joel körde midsommarloppet och Albin sprang med Arvid. Efteråt fick alla barn medalj.  Så fint ordnat.                 Vi åkte tillbaka till landet och åt sill och mas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards