Amodernmyth

Alla inlägg den 3 mars 2014

Av Fröken Svår - 3 mars 2014 19:17

I fredags var min sista dag på jobbet på väldigt länge. Kunde inte riktigt fatta det men jag tror det sjunkigt in nu. Så himla glad att jag har möjlighet att vara hemma såhär länge. Den här tiden med barnen är så värdefull och den går så snabbt. Man blir inte rik av att vara föräldraledig men man blir rik på ett annat sätt som min chef sa innan jag gick hem.


 


När jag kom hem möttes jag av blommor,  min favoritlåt (just nu)  som spelades högt, ballonger, serpentiner ( heter det va? ) och tre stora söta skyltar. Jens lagade god mat och gjorde alkoholfria drinkar till mig. Sen hade vi fredagsmys för hela slanten. Vi tre dansade för fullt!


 


Jag eller bebisen fick jättefina kläder av en arbetskollega innan jag gick hem. Himla gulligt!! =)


På lördagen firade vi Linda som fyllde år dagen innan. Deras bebis är beräknad till idag! Så spännande att bli faster igen. På söndagen tog vi det lungt. Så himla skönt. Jag känner ingen press att hitta på massa på helgen nu när man är hemma. Annars känns det som att man måste ta vara på helgen mycke mer när man jobbar.


Idag har jag och Albin varit ute hos Jill, William och 2 månaders Alexander. Albin fick stå och kika på hästarna som dom har och han verkligen njöt. Han älskar hästar. Sen lekte William och han och vi hann även med att fika. Mysig dag och härligt med frisk luft.


Grattis till Mr Leto som tog hem en oscar för bästa biroll i den fantastiska filmen Dallas buyers club!


Nu måste jag ta tag i lite viktigheter! Ha en bra vecka!


/ A

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards