Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 27 mars 2018

Thinking out loud.

Av Fröken Svår - 27 mars 2018 19:43

Förra söndagen kom Ida hit och passade pojkarna medans Jens och jag gick på Harry Styles. (Tänkt att den där tjejen har vi passat när hon var liten och nu är hon så stor så hon kan passa mina små)  Som jag har längtat efter den konserten. Han var dock lite förkyld och ljudet var väl sisådär men han är så charmig. Vi hade jättebra platser och det var ett riktigt drag på publiken. Trots att vi hade sittplatser så valde folk att stå. Kiwi var helt klart bäst! Ida var ju fantastisk med pojkarna och hade fått dom att sova fortare än vi brukar få. Vilken tjej!


     


Veckan gick fort som vanligt, förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Joel imponerar med att kunna skriva sitt namn och att han kan alla texterna till pappa kapsyl låtarna. Albin är lika rolig som vanligt. Han kom hem och berättade att det var en tjej i klassen som är kär i honom. Så jäkla sött. Han uppträdde igen på fritids med shuffla låten och efteråt fick han göra High five med allihopa och dom var tyckte han var så duktig både barn och fröknar. Så modig han är.


 


I fredags var mormor och morfar barnvakt medans Jens och jag var på AW med jobbet. Fasen va roligt det var! Dryck, mat och bowling. Vi hade så mkt klot så dom åkte nästan över kanten.


   


I fredags var det dags för kråkan att följa med Albin hem från skolan. Dock var det mest lillebror som tyckte de var roligt.


 


På lördagen hämtade vi pojkarna och åkte till Bålsta för att hämta hem bilen. Vi var lite trötta men det var ju en av Albins favvo dagar nämligen Earth Hour. Då vi släcker alla lampor och tänder värmeljus och spela barnspel. Lite speciellt är det ju nu när pojkarnas rum är vårat vardagsrum.



 


På söndagen köpte vi lite tavlor till grabbarnas rum och så tog vi en promenad och avslutade med lekparken och gå upp på ett högt berg.


       


I går fick vi smäll på käften nyheter igen då snickarna ringde och talade om att vi skulle betala 7100:- för tapetseringen i vardagsrummet. Vi får ju åldersavdrag på tapeterna och jobbet just i vardagsrummet. Jag höll på att smälla av för jag fick sån hög puls. 7100:- för tapeter och jobb för ett rum på typ 35 kvadrat. Vi bråkade lite och vi får se om det ger resultat. Det som känns värst är att vi inte hittar någon tapet vi vill ha i vardagsrummet. Vi måste ju bestämma oss för någon tapet i 300:- klassen på ackes och ingen faller oss i smaken och speciellt inte eftersom vi älskar våran tapet i vardagsrummet. Så det känns ju trist att vi hur som helst inte kommer bli nöjda och så kanske punga ut 7000 för det. Suck! Golv i vardagsrummet har vi valt och det blir toppen.


 


Idag fick vi bättre nyheter att dom varit och mätt fukt igår och det är nästan helt torrt!! Dom som först pratade om 10 veckor med torkning så kanske det räcker med 3!! Vi får se imorgon om dom kopplar bort fläkten då. Kanske har det med att göra att vi haft 30,1 grader inomhus. Det torkar väl fort då. Men nu blev det stressigt att hitta golv och fastna för tapeter.


 


Hoppas alla får en bra påsk. Jag känner mig sönderstressad över det mesta som vanligt. Orkeslös, lättirriterad , fundersam och stressad. Älskar dock påskkärringen Joel gjort på dagis. Som dom pysslar där alltså och Albin fick aldrig pyssla på sin avdelning.

 



/A

 
 
Ingen bild

Ida

27 mars 2018 20:40

❤️❤️❤️

 
Ingen bild

Mamma/mormor

27 mars 2018 21:08

Vad härligt om det går fortare med torkningen.
Vilken jättefin påskkärring Joel gjort 🐤🐣🐓
Härliga bilder från berget.
Välkomna till Påsk💕

 
Ingen bild

Pillan

28 mars 2018 21:50

Alltid kul att läsa och se bilder från er vardag. Så himla skönt om det torkar fortare än beräknat :) Glad Påsk till er alla <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Onsdag 10 april 13:00

Sist vi hördes så var ju frågan om Joel skulle orka med att laga mat då han haft feber dagen innan men han blev frisk och orkade genomföra den sista bjudningsmiddagen för varandra. Det var samtidigt dags för första mello deltävlingen. I denna famil...

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards