Amodernmyth

Alla inlägg den 12 januari 2016

Av Fröken Svår - 12 januari 2016 20:50

Tiden springer iväg.  Jag jobbade i onsdags på den röda dagen och samlade in lite komp. Kan behövas då jag knappt har nån semester att ta ut. Vi fick gå hem lite tidigare och jag var så glad att få köra hem i dagsljus men så skulle jag tanka vid ekolsund och sen startade in bilen. Suck! Som tur var så var pappa hemma så han och Jens kom och gav bilbatteriet en kyss och sen gick den som en klocka igen. Men jag kom hem senare än jag brukar när jag jobbar heltid.


I fredags så var Albin och klippte sig igen och fick grönfärg i håret. På kvällen hade han show för oss. Han är så duktig! Jättemysigt att sitta efter maten och titta och lyssna.


 



På lördagsmorgonen åkte vi till tekniska museet tillsammans med Susanne, Victor och deras barn Elise och Inez.En jättetrevlig dag. Elise är så go och vill hålla mig i handen.


 



Efter flera timmar av strosande runt så gick vi till vår bil och såg att vi fått parkeringsböter. 15:57 hade vi betalat till och 16:00 satte dom bötes lappen. En kvart senare kom vi. Så jäkla klantigt av oss att inte hålla tiden och 550:- fattigare. Jag ville gråta. Det blev en trist avslutning på en trevlig dag. Januari är ju den fattigaste månaden på helt året.



Joel njöt av glassen på tekniska museet som han fick av Victor och Susanne.

 


På söndagen dansade vi ut julen. Tog ner all pynt och strök och bytte gardiner. Till sist dansade vi runt granen till julmusik, drack upp sista glöggen, åt lussebullar och pojkarna åt upp pepparkakshuset. Joel tyckte de var så kul att dansa runt granen och sa mera, mera, mera. Goa pojke!   


 


I går var det dags för Joel att börja på dagis. Det har gått jättebra och han har hittat sin plats. Igår hade han suttit och gjort grimarser med de andra barnen. Älskade lilla pojke, tänkt att du blivit så stor! Idag hade dom gått ut direkt och då hade Jens fått sätta sig i personalrummet och till slut fått gått hem för att de gått så bra. Joel hade gått fram till Albin på gården och sagt hej och sen gått vidare till sina kompisar på sin avdelning. Allt har verkligen gått toppen och jag är så stolt över honom att han är så duktig. Fröknarna är toppen ,väldigt lugna och verkar trivas ihop. Joel fick beröm för att han kunde säga så många ord. Han kan säga treords meningar nu. Albin är törstig sa han här om dagen. Tänk så stolt barnen gör en varje dag.


/A



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards