Amodernmyth

Alla inlägg den 20 september 2013

Av Fröken Svår - 20 september 2013 12:22

En vecka av saknad   




Axeln känns bättre men inte helt hundra. Men skönt att det blir bättre för varje dag. Det här är första veckan sen Albin började på dagis som han gått en hel vecka. Annars har det  varit sjukdom och planeringsdag. Gick tydligen jättebra och lämna idag också. Så himla skönt och befriande.


Just har ju glömt att skriva om Idas och min härliga shoppingdag i söndags. Hon fick när hon fyllde 13 , att åka och shoppa med mig och få pengar till det. Vi kollade först när hon spelade fotbollsmatch och dom vann. Sen vidare och åt lunch bara hon och jag och sen for vi till Västerås för shopping och fika. Jättemysigt att bara vara hon och jag och prata om allt mellan himmel och jord. En himla fin tjej det där men bra åsikter. Men vi var vääldigt trötta sen när vi kom hem med våra fynd! :)


 


  

Jag har tagit mig en varmdusch men stinker tigerbalsam om axeln trots att jag skrubbat. Känner lukten i soffan också och jag har ju suttit där fast med tröja på. Stark doft.


Tittut ;)

 


  

I onsdagskväll så slog Albin av läppsträngen under överläppen. Det forsade blod och vi ringde till tandläkaren för det stod på nätet att det var dit man skulle vända sig men det är ingen fara. Han slog inte i några tänder men usch ser ut och göra så ont. Som vanligt grät han bara en liiiten skvätt och sen var allt som vanligt trots att de forsade blod.


Det spelar ju ingen´roll vart man har kalsongerna, huvudsaken är ju att man har dom på sig ;)

 


Igår kväll så målade vi med fingerfärg. Albin tyckte de var supermysigt att måla hela familjen. När barn målar blir det så färgglatt och fint när dom blandar alla möjliga färger. Ikväll väntar det en skön kväll men tacomys och idol. Hoppas kunna göra nån nytta här hemma också. Eller jag kan ju inte lyfta men jag är bra på att dirigera Jens ;)


Varför vänta till vintern med att åka snowracer?

 


Så underbart med barn. Varje "ålder" dom kommer in i tycker man är den bästa. Som nu, det händer så mycke roligt och han pratar hela tiden vilket är supermysigt. Han hittar på bus och man får verkligen vara snabb med kameran. Som när jag stod i köket och fixade och han kom inspringandes i denna utklädnad.


  

Trevlig helg och jag avslutar med en fredagslåt av världens bästa band Thirty seconds to mars och deras låt Do or Die där delar av videon är inspelad på konserten vi var på , på gröna lund i somras. När dom åker extreme på gröna lund och filmar ner mot publiken , där står vi :)



/ A  


    


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards