Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 31 december 2021

2021, året som bara passerade.

Av Fröken Svår - 31 december 2021 12:45

Så har 2021 passerat. Ett år som många väntat på efter att 2020 innehålligt pandemi med diverse restriktioner och eftersom vaccinationerna var på gång så trodde man att 2021 var ett år vi skulle anse bli mer normalt. Så blev det inte. För mig personligen så har 2021 varit ett sämre år än 2020. 


2021 var året då allt kom ikapp mig , stressen bet tag i mig igen , tröttheten förföljde mig och vabbet åt upp ekonomin. 


Jag började jobba igen efter en fantastisk föräldraledighet och det tog mig så mycket hårdare än jag någonsin kunnat tro. Att en era är slut och en känsla av att jag nu måste komma på vad jag ska göra av resten av mitt liv.

Jag har inte känt igen mig själv i det här året eftersom jag känt mig nedstämd, less och irriterad. En känsla som inte alls är så kul att spendera sina dagar med.


Jag är redo för ett nytt år, även om jag inte har en aning om vad det erbjuder men mycket kan man styra över själv även om det krävs mkt av en för att göra förändringar. Jag har förhoppnigar, framför allt när de kommer till livemusiken som är något jag älskar. Två favoritband kommer hit nästa år och jag kommer bli besviken om jag inte gör allt för att uppfylla denna musikaliska dröm.


Något som biter extremt hårt är att jag vill verkligen inte bo kvar här. Händelser under sommaren har gjort att jag inte trivs här längre och det gör såklart mkt för måendet. Jag känner mig som en fånge här och fasar över när sommaren kommer. Vi har haft mäklarare här och fått en fin värdering men bostadsmarknaden är sjuk just nu. Jag undrar hur det ska sluta.


Jag vill gärna byta bana. Omständigheter har gjort att jag inte trivs så bra på jobbet längre. Att börja plugga betyder att vi måste bo kvar här och jag vet inte vilket som gör bäst för mitt mående. Men samtidigt att få plugga något man brinner för gör också mkt för måendet.


Jag hoppas 2022 ger mig mod. Mod till att inte låta andra människor suga ur ens energi, mod till att inte påverkas på ett negativt sätt, mod att våga följa magkänslan, mod att våga tala om när man känner sig sårad, och mod att våga säga nej. Jag ska sträcka ut mina armar till 2022 och hoppas att den tar emot mig med öppna, snälla, varma armar.  Ingen ska ta mig förgivet och ingen ska begära något av mig. Det är mitt löfte till mig själv för det nya året.




Januari:


Då vi bestämde oss för att testa sushi för första och sista gången. Så fruktansvärt. Snön kom och gick och jag försökte njuta så gott jag kunde.


 


Februari


Februari går alltid i musikens tecken då melodifestivalen gör intåg och Lillasyster gjorde en grym insats men Tusse tog välförtjänt hem det hela. Vi gjorde våra familjebjudningar igen där vi föräldrar turas om att laga mat med barnen och bjuda den andra föräldern och barnen på mat. 


 


Mars


Covid fortsatte att härja så vi njöt av familjetid och stormköket där vi lagade diverse mat och bakade bullar.


 


April


Vi firade en jättefin påsk i gränna.

 


Maj


Vi firade världens bästa 7 åring Joel. Vi firade mamma/mormor som blev 70 år. Det var årlig eurovision kalas hemma hos bror och vi var på turisttur till fina Strängnäs.


 


Juni


Första sommarmånaden med student för kusinen Thea, semester med astrid lingrens värld och gränna med remmalag, midsommar och fotbolls EM och dags för den första vaccinsprutan.


 


Juli


Vi firade vår 2-åring med besök på parken zoo, hade härliga dagar i Eskilstuna.


 


Augusti 


Semestern fortsatte med besök i Trosa, hotell i sthlm och kryssning till Ystad och Visby. Den andra vaccindosen togs efter mkt krångel.


 


September


Sommarens sista suck genomfördes och blev så otroligt lyckad tack vare alla underbara människor.


 


Oktober


Födelsedagsmånad för både Jens och mig. Jens födelsedag spenderades på hotell där vi träffade Larsson och Lustig. Jens och Joel fick toppen platser under idol. Vi hade halloweenfest och Joel krockade på skolan och slog sönder kind och tand. 


 


November


Vi fick äntligen på AIK match igen.  Mamma och jag var på en superbra föreläsning.


 


December


Vi firade Albins 10 års dag, även om vi har släktkalaset kvar eftersom sjukdomar satt stopp. Jens och jag firade 17 år ihop. Jens och jag var iväg och såg David Sundins show. Julen kom och gick.


 


Tack för att ni följt mig under året. Alltid lika kul med responsen! 


Gott nytt år! 


/ A


 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Onsdag 10 april 13:00

Sist vi hördes så var ju frågan om Joel skulle orka med att laga mat då han haft feber dagen innan men han blev frisk och orkade genomföra den sista bjudningsmiddagen för varandra. Det var samtidigt dags för första mello deltävlingen. I denna famil...

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards