Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 7 september 2021

Arvid 2 år!

Av Fröken Svår - 7 september 2021 20:30

Ekat tomt här inne ett bra tag. Har varken tid, lust eller ork egentligen men vet att jag tycker det är så kul att gå tillbaka och läsa sen.


Vi hade en jättefin semester och åkte direkt till Eskilstuna för att fira in semestern. Jättehärligt väder mötte oss och vi skålade in semestern.


             


På söndagen var en stor dag då våran minsting fyllde 2 år. Vi gjorde en ballongbåge och började dagen med sång, paket men även tårta. Vi valde att äta tårtan vid frukost eftersom vi skulle ha en heldag på parken zoo.


           


En riktigt varm dag var det och vi trodde vi skulle smälta bort på parken zoo men det gick jättebra. Vi kollade djur, åt lunch och avslutade med karuseller. Arvid njöt verkligen av sin dag. Sen köpte vi med oss mc donalds hem så det blev en komplett dag! 


         


 


Början av semestern kom av sig lite när det hände saker på hemmaplan som gjorde att vi bara ville åka hem och fixa det men vi tänkte om och försökte komma tillbaka till semester feeling. Vi badade och åkte båt, åt och drack gott, satt uppe och tittade på solnedgången och lyssnade på sommarpratarna.


                                 


En dag när de skulle vara sämre väder tog Jens med oss på en Kent tur genom Eskilstuna. Jag var ett stort Kent fan i ungdomens år så det var otroligt kul att se alla ställen de bott på , spelat på , repat på och festat på. Vi väckte ett Kent intresse hos killarna också. Bild på äppelstigen där Jocke Berg bodde sen, Hagnesta Hill och sen lägenheten högst upp där Jocke växte upp.

           


Sen åkte vi hem och vill direkt åka iväg igen. Vi tog en dagstur till Trosa och sen hade killarna och jag vår årliga kräftskiva. 


             


Så kom bror från Båsta med familj och vi firade Elin, Matilda och Arvid i ett ihopslaget kalas. Ida hade gjort en sån fin tårta! Elin som spelar handboll, Matilda som jagar och Arvid som gillar Paw patrol och bilar.


 


/ A


 
 
Ingen bild

Mamma/mormor

7 september 2021 22:22

Åh vad jag har längtat efter dina inlägg. Härliga bilder och mysig läsning 🌞🎉🎊🎂🎁🎈🎉🚤👙🩳🍔🎠🐘🐫❤

 
Ingen bild

Mia

10 september 2021 08:41

Åhh en Kent-resa måste jag oxå göra 😍

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Onsdag 10 april 13:00

Sist vi hördes så var ju frågan om Joel skulle orka med att laga mat då han haft feber dagen innan men han blev frisk och orkade genomföra den sista bjudningsmiddagen för varandra. Det var samtidigt dags för första mello deltävlingen. I denna famil...

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards