Amodernmyth

Alla inlägg under januari 2013

Av Fröken Svår - 25 januari 2013 22:50

Nu är soffan och soffbordet på plats!! Tusen tack till mamma som tog hand om Albinson och tusen tack till pappa för bärhjälpen. När Jensa kom hem från jobbet så åt vi mat och sen satte han igång och borra och skruva ihop soffan!

Vi blev grymt nöjda så där kommer vi njuta som bara den. Det konstiga är att när man byter lite inredning så trivs man bättre här i huset också. Så nu vill jag inte flytta så nu får hemnet sidan vila lite! :)


Före...

 


I väntan på nya soffan...

 


Och två efter bilder. Kunde inte välja om jag skulle ta den med blixt eller inte så jag lägger in båda! :)


 


 


Trevlig helg!


/ A

Av Fröken Svår - 24 januari 2013 20:57

Hade skrivit ett långt inlägg som försvann och det är så otroligt irriterande.


Promenad med mor och far idag i det fantastiskt vackra men kalla landskap. Så kul att både mamma och pappa är hemma nu så man får lite sällskap om dagarna.


 


Min fråga är , varför fortsätter man lägga hundbajspåsar i behållaren när det ser ut såhär?! Dock är ju det här bättre än när hundägare låter bajsen ligga kvar på marken istället för att ta upp det så man får väja med barnvagnen när man är ute och går. Blir även lika chockad varje gång jag går på promenad och möter ungdommar i bredd som vägrar flytta på sig och jag blir lika arg på mig själv som inte säger till dom!


 


Till chipsälskaren Annikas stora glädje så har det kommit nya chipssorter och ni som känner mig vet att jag provar alla nya chipssorter och har provat alla som finns :)  Hmm det nya livet skulle börja när sa du?? Ja precis tar det i nästa liv istället ;)


 


Igår hade vi besök av Karin och lille Vincent som lärt sig krypa nu som han visade upp för mig. Duktig kille. Albinson är så duktig på att förstå vissa saker man säger. När man säger prata i telefon så håller han upp handen mot örat och när man säger hämta vovven så hämtar han hunden, frågar man vart bollhavet är så springer han in i det.  Man blir så stolt och förvånad varje gång.


       

Det är ju en artikel som folk lägger upp på facebook om att man skulle ha en störning när man lägger upp "skrytsamma" statusar om att man är och fikar med finaste och att man har den finaste partnern. Jag tycker bara att det är kul att folk gör roliga saker så som att åka utomlands, fika eller ha bra väder på semestern. Jag kallar absolut inte det för skryt och tycker mer att den som blir upprörd över det har en störning. Fokusera på dig själv så kanske du också kan ta dig ut och fika med en vän.


Blir nog väldigt provocerad av denna småsinthet då jag och mamma var på möten med fröken när jag gick i mellanstadiet där jag förbjöds att säga att jag hade haft det bra på min sälenresa eller om jag varit utomlands bara för att alla hade inte råd att åka. Så då löstes problemet genom att jag fick åka iväg men inte säga det till någon, peeerfekt! Hmm jag en snurrad värld tycker jag.


"Du har hund och det har inte jag för en i min familj är allergisk så du får inte prata om din hund"

"Du tävlingsdansar och jag kan inte dansa men jag skulle verkligen vilja, så du får inte prata om din dans"


Jaa man kan ju hålla på i alla framtid med exempel, och nu vet jag att folk tänker: Gud va arg hon är i det här inlägget och det är jag inte alls. Jag bara skriver det som snurrar i min hjärna och det som jag mest tänker på är att imorgon kommer vår soffa och vårt soffbord och jag är så exalterad. Fast det kanske jag inte får skriva för det kanske verkar skrytsamt att vi köpt ny soffa! Hah


Puss på er!


/ A



Av Fröken Svår - 20 januari 2013 09:15

Helg igen och det är ju så mysigt när hela familjen är hemma. I fredags var Albin och jag ute på en långpromenad,så himla skönt! Jag älskar det vackra vintervädret!


 


Albin satt och njöt i sin vagn och sa ingenting. Förr så tyckte han inte alls om att åka vagn men nu när vi vänt vagnen så han sitter och tittar framåt så tycker han det är skoj! :)


 


Det är sån rolig tid med honom nu när det händer saker hela tiden. Vi har ju barnsäkrat dörrarna i köket men nu har han kommit på hur han kan få upp dom. Sen är det så roligt när vi frågar vart bamse är och då pekar han på bamse och sen klappar hand händerna eftersom han vet att vi alltid gör det när han har rätt. Vi vuxna borde nog ta efter lite av det där och klappa händerna åt oss själva ibland :)


Vi över på att Albin ska äta själv och det går bra men det är väldigt kladdigt och härligt på hans plats sen :)


 


Dammsugare älskar han och han fick ju en egen liten i julklapp av mormor och morfar. Men igår tog han tag i våran och började dammsuga och göra precis som vi brukar. Så sött! Så nu är det väldigt rent i hallen!


 



Igår kom våran bröllop och doppräst och köpte våra soffor så nu lever vi lite enkelt ett tag tills nya soffan kommer. När vi höll på och förberedde för att Stefan skulle komma och hämta sofforna så tittar vi bort en sekund och upp klättrar Albinson på sin leksakshög i vardagsrummet. Där satt han en stund :)


    


Nej nu ska jag ta tag i en av alla garderober där uppe och rensa innan vi tar oss ut en stund och sen vidare till födelsedagsfika hos bror.


/ A




Av Fröken Svår - 17 januari 2013 21:35

Idag fyller min kära bror år, så stort grattis till honom! :)


Borsta tänderna är ju såå kul, eller? ;)


 


Idag har vi varit ute hos Karin & Vincent och hälsat på. Mysigt som alltid och grabbarna passade på att spela lite piano !


 


Sen var det dags för Vincent att visa upp sina kunskaper så då fick Albin sitta och njuta ;)


  


Albinson sov en stund ute också och sen var de full fart igen. Till mellis vart det god banan som är lite av en favorit nu.  Här väntar han på banan hemma hos Karin.

 


Idag är den tredje fria dagen utan ont! Jag är så jävla lycklig och hoppas att helvetet är över!!



/ A

Av Fröken Svår - 15 januari 2013 14:17

Har blivit nostalgisk och letar fram gamla bilder så jag kommer bjuda på någa godingar i detta inlägg!


Helgen bestod av massa mys med familjen och sen kom Jennie och hälsade på i söndags. Hon hade med sig paket till Albinson, himla snällt! Mycke prat blev de för att gå igenom allt som hänt sedan sist! Min jäkla tunga gjorde sig påmind i lördags så det var bara att bryta ihop och gå och lägga sig. Det börjar med lite ont och sen blir den som helt förlamad, och jag kan inte prata utan bara dregglar. Men tror att jag kommit på vad de kan vara så nu håller vi tummarna!



När jag letar igenom mitt barndomsalbum så ser jag ut såhär på de flesta bilderna. Synd att det inte fanns digitalkamera på den tiden så kunde man ju kanske raderat och tagit om! Eller så kanske jag var konstant arg! ;)

 


Annars så är soffan såld och den nya beställd med tillhöran soffbord! Längtar tills den kommer!! :)


Bröderna och jag tillsammans med vår farfar.

 


Sen har jag bjudit över några tjejer på middag i februari. Ska bli riktigt kul och jag är glad att nästan alla kunde komma och framför allt ville. Det är ju bara Jennie och Mia som träffat varann förut. Ska bli himla skoj! :)


Här är en bild på mig som liten. Albinson och jag är ganska lika =)

 


/A

Av Fröken Svår - 11 januari 2013 18:44

Aaah har sån beslutsångest när det kommer till soffan. Vi mätte igår och vi kan inte ha kvar vårat vardagsrumsbord heller som jag älskar så mycket! Det måste bytas ut till ett mindre och jag har hittat ett som man vill ha men allt skulle kännas så mycke bättre om sofforna och bordet blev sålda först. Det är ju helt dugliga bara jag som fått för mig att vilja byta till lite nytt. Riktigt svårt hur man ska göra.  Den här resan vi ska på i mars kostar ju en hel del också så man blir alldeles aaaaaaa.


Så på de sättet ska det bli skönt att jobba igen för att kunna känna att man kan köpa det man vill och inte begränsa sig som man gör nu.


Avslutar med en favorit i repris på en bild som Jens tagit vid sommarstugan i E-tuna.


 


Trevlig helg.

Av Fröken Svår - 10 januari 2013 20:22

Dags för världens bästa sminktips nämligen en primer. Vill man att ögonskuggan ska sitta dag som natt så är en primer ett måste. Det är ett slags sminklim som man lägger på locket innan man har på ögonskugga.  Jag använder make up stores men det finns mängder med märken när det kommer till primers.


 

Har ju inget annat och skriva då vi fortfarande har sjukstuga. Jag är sjukt nöjd över att min hals gått över till att bara vara förkylningsont i halsen. Hoppas verkligen det håller i sig så inte den andra skiten kommer tillbaka. Mamma och pappa är på Gran Canaria och idag har dom gått och kollat in hotellet vi ska bo på i mars. Ser jättefint ut och vi längtar. Så mamma och pappa hinner vara hemma två månader innan det är dags att åka igen tillsammans med oss! :)


Vi håller på och säljer av massa saker vi inte behöver och senast är det våran soffa som är till salu då vi ska köpa en ny. Har haft span på en sån soffa länge och nu känns det rätt :) Behöver ny säng också men det kanske får vänta till hösten.


/A

Av Fröken Svår - 8 januari 2013 12:04

Julledigheten med hela familjen är över och jag känner mig faktiskt snuvad på den då jag mått som ett AS med min tunga/hals. Från början satt det mer i halsen men nu sitter det mer i tungan och jag har jättesvårt att prata ibland. Vi som skulle göra så mycke mysiga saker tillsammans, lilla familjen. Inget att göra åt men nog får jag känna bitterhet iallafall. Tur att jag var pigg en dag så vi kunde åka till Leo's lekland.



Hade en väldigt mysig helg i Vimmerby. Albin kollade bamse i bilen och sov lite och var jätteduktig hela vägen. Han blev sjuk under natten så jag tror han tyckte det var skönt att bara sitta still. Vi stannade i rimforsa för pizzalunch. När vi kom ner så vart det mys med farmor och farfar och Albin fick julklappar.


 


På lördagen var vi till Jocke, Pillan och barnen på middag. Tyra bjöd in till tårtkalas i hennes kök =)


 


Albin fick även födelsedagspresent   . Supermysigt att träffas igen men självklart hade jag svinont i min hals/tunga så jag hade jättesvårt att prata. Till slut kom det några tårar och jag var tvungen att ta tablett. Pillan hade gjort jättegod mat och jag hade så svårt och äta men jag fick i mig allt! =)  Efter någon timme började tabletten att värka och jag kunde bli mer människa igen och då vankades det god kladdkaka och kaffe! =)



Paketöppning, Kusinerna Karlsson & en trött Albin i Linus famn.

 


En otroligt söt Tyra som gillar grädde!   


 


På söndagen så kom faster Fia på besök också! =) Sen rullade vi hemåt med en jättesjuk liten Albinson. Tyckte så synd om honom när han hosta i bilen så han nästan kräktes. Men han var så duktig! Nu är vi bara hemma och vilar upp oss. Ångesten över att Albin börjar dagis i augusti tar koll på mig. Jag vill inte!! Även om det är långt kvar så går tiden så fort och usch nej jag får inte tänka på det. Tårarna bränner bakom ögonlocken!   


/ A


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards