Amodernmyth

Alla inlägg den 2 maj 2012

Av Fröken Svår - 2 maj 2012 23:03

Ursäkta för den dåliga energin i detta inlägg! Man kan inte alltid vara på topp! ;)

  


Haha hörde idag att folk har blivit upprörda för att dom flyttat Let's dance till imorgon då Hockey VM börjar på fredag. Hur orkar man ens bli upprörd över en sån grej? Dom kommer ju iallafall att visa det och för alla dom som tittar på det får väl ha torsdagmys istället då! Ack! Själv så har jag bjudit in Jens till hockeyfest på fredag med Chips & Dip och  läsk! :)


Även idag såg jag en repris på malous Efter Tio där dom talade om en liten flicka som fick Mens när hon var tre år! Stackars liten! 2 gånger i månaden fick dom hämta henne på dagis för att hon hade mensvärk! :( Usch och jag tyckte jag fick det tidigt vid 10 års ålder !


Annars så har jag känt mig nere dom senaste dagarna. Kan vara allergin som är påväg eller en lätt vårdepression! Har inte energi eller lust med något! Känner mig hur tråkig som helst till sättet och till utseende! Grå och trist!


Irriterad att vi inte kan ha dörren öppen eftersom de kommit nya katter som springer in till en om man har altandörren öppen! Kan inte ha Albin sovandes ute för att dom kommer smygandes! Dom är inte ett dugg rädd, bara nyfikna!

En på gatan fick in katten och den kissade i hennes 6 månaders bebis babygym!!  Usch!   När jag ser dom sitta på altan försöker jag skrämma dom men när jag öppnar dörren så kommer dom bara närmare!


Jag förstår att man inte kan hindra katterna och säga till dom vart dom får & inte får gå men det är fortfarande irriterande ! Vad skulle folk säga om alla släppte sina hundar lösa? 


Sen är ju tomterna så små så är någon av grannarna ute vill man inte sätta sig och sola på sin tomt för då känts det som man automatisk måste prata med dom!På ett sätt vill jag inte ha större tomt då jag inte har några gröna fingrar men samtidigt vill jag inte att tomterna ska sitta ihop i rastgårdsanda!



Nej nu har jag klagat klart! Fick lite ny energi ( även om det inte märks ) hos mamma och pappa idag. Vi fick fika och firade mamma idag istället eftersom dom kom hem ifrån gränna igår kväll. Mamma fick en biljett till Ladies Night i Västerås av oss så hon och jag ska gå på det den 5 oktober! Ska bli mycket trevligt!


 

Nu ska jag ge Albin lite mat sen är det god natt!


/ A

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards