Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 28 juni 2020

Midsommar 2020

Av Fröken Svår - 28 juni 2020 09:57

Vilket fint midsommarväder Sverige bjöd på. Varmaste midsommar på 50 år sas det.

Vi åkte till Eskilstuna redan på torsdagen efter Jens kommit hem från jobbet. Så fort vi kom fram så hoppade Albin och Joel i och badade. Så härligt med miljöombyte och jag tror man uppskattade de mer än någonsin i dessa tider. Vi tog även en kvällsdopp vid 23:20 innan vi gick och la oss.


 


       


På fredagsmorgonen tog jag och Arvid en promenad för att plocka lite blommor till midsommarstången. Så fridfullt och vackert att gå i dessa vyer. När vi kom hem så hoppade jag i och badade. Vilken toppen start på dagen.


 


Sen blev de frukost och vi satte igång och gjorde midsommarstången. Sen väntade 5 kamp för barnen där de vann chokladpengar på varje station som de sen kunde byta in mot en varsin donout badring. Såklart fick de äta chokladpengarna också.


 

   

 


Så blev de sill lunch och så var de dags för den årliga midsommar tipspromenaden och man märkte att allt inte var som vanligt då kusin Linda inte vann i år. Vi hade corona säkrat med handsprit, handskar och avstånd. Sen blev Linda med familj kvar och Albin som saknat Lukas så mycket fick äntligen spela lite fotboll och innan de gick hem så var även Pontus med och körde "innebandy" till pojkarnas lycka! En fin familj! 


 

   


 


Sen blev de middag och Karsten Torebjers snapsvisor. 


     


På midsommardagen kom Raija och Lasse. Barnen brukar springa midsommarloppet på midsommarafton inne i Torshälla men vi gjorde ett eget midsommarlopp och fick vi även med oss pensionärerna på detta! Underbart! =) 


 

   

     


På söndagen tog vi en tur med båten. Arvid somnade nästan på färden.


       


Ångrar att vi inte var kvar några dagar till men då skulle vi sakna Jens så mkt som var tvungen att jobba.

Dessa dagar har varit galet varma, 35 grader i skuggan. Men jag blåste upp barnens pool och fyllt med vatten så vi har kunnat svalka oss i den. Så skönt det iallafall. Joel har haft sin sista fotbollsträning innan sommar uppehållet också. Bästa grannen Lasse kom över med jordgubbar från sitt egna land till oss. Så himla gott. Var ute och spelade fotboll med Albin och gjorde illa ljumsken igen men känns lite bättre nu.


     

 


 

Igår eftermiddag körde vi kubb med Nathalie, Dick och barnen. Vi hade tagit med oss Norells mobila bar med lite gott att dricka och äta, och sen körde vi två kubb matcher där vi vann en varsin gång. Sen gick vi hem och grillade här. Stella var så trött så hon somnade på picknickfilten och fick åka cykelkärra hem till oss men då kvicknade hon till =)

En supertrevlig eftermiddag och kväll och helt plötsligt var klockan 23.30


   


Nu är Albin och Jens iväg på fotboll. AIK's P11 lag är här och gästar igen och så himla tråkigt att vi inte får vara med och titta men fick nyss rapport från Jens och då stod de 2-2 i Albins match.


 

 


Arvid har hunnit bli 11 månader och samma dag firade alla killarna i familjen namnsdag eftersom de heter David hela bunten. Vi har nu bytt bort babyskyddet och hoppas han kommer tycka bättre om att åka bil då för nu är de verkligen ingen favoritsyssla. Nu låter han som bilen om man frågar hur den låter och ger nappen om man frågar om man får den. Imorse sa han även tack tack. 



   


Nu ser vi fram emot en vecka med lite svalare temperaturer så man kanske kan sova bättre. Idag säger vi Grattis till mamma och pappa som firar 45-årig bröllopsdag idag! 


 


/ A 

 
 
Ingen bild

Mamma/mormor

28 juni 2020 11:34

Tack för en jättemysig midsommar❤ Ni fixar så mycket roligt😍Kunde inte varit en bättre midsommar🍓💐🇸🇪❤😍😘

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Av Fröken Svår - 12 juli 2023 17:00

Midsommar är förbi och vi fick riktigt härligt väder. Arvid och Joel körde midsommarloppet och Albin sprang med Arvid. Efteråt fick alla barn medalj.  Så fint ordnat.                 Vi åkte tillbaka till landet och åt sill och mas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards