Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 13 juni 2020

Lev i nuet.

Av Fröken Svår - 13 juni 2020 19:20

Vilken sommarväder vi har, man blir glad långt in i själen. Jag har tänkt på att allt känns så himla mycket grönare i år, men kan de vara pandemin som gör att vi ser saker på ett annat vis? 



Nu har vi firat våran 10 åriga bröllopsdag. Väldigt annorlunda mot vad vi tänkt eftersom vi "bara"  blev hemma och lagade trerätters. Jens kom hem tidigt med en jättefin blomsterbukett. Vi skulle även picknickat när Jens kom hem men min ljumske sa nej då jag överansträngt den under veckan, så vi dukade upp lite gotta och öppnade en flaska bubbel här hemma. Jens fick Iron maiden öl och en Liverpool tatuering som han satte dit på vaden i tisdags. Jag hade bokat tid och han hade såklart pratat om den där tatueringen i flera år så nu slog jag till.


     




Vi dukade med våra bröllopsservetter och maten bestod av halloumivåffla med löjrom och gräddfil till förrätt, oxfile med potatisgratäng till varmrätt och chokladfudgetårta till efterrätt. Vi kollade även hela bröllopsfilmen från kyrkan, 23 och 24 år gamla var vi redo att lova varandra kärlek i nöd och lust. Så glad för att vi vågat tro på kärleken.


     


Efter middagen fick jag en sån fin ring av Jens. Jag blev så otroligt glad. Svårt att få den på bild dock.   


 



Det bästa är att 10 år är bara en början. De finns ingen annan som du och jag är så glad att jag har dig. Den jag kan berätta allt för, den som alltid orkar lyssna och försöker förstå, den som får mig att skratta, och den som gett mig tre underbara pojkar. Vi är så extremt olika men så fantastiskt lika på samma gång. Även om vi inte fick de firandet vi ville så är ju den elfte bröllopsdagen mer att fira än den tionde. Tack Jens för att du får mig att känna att jag duger, att du gjort så jag får känna på vad äkta kärlek är och kärleken till dig går inte att beskriva med ord, men jag hoppas du känner den i varje milimeter av din kropp.   


 


Vi fick inget härligt nationaldags väder men vi dukade inne och firade Sverige som är ett fantastisk land. Alla runt matbordet fick säga 2 saker med Sverige som dom älskar och de var en fin stund.


 


Den här veckan har verkligen varit fullspäckad. I måndags kom kusinen Max och lekte med Joel hela dagen, när han gått hem åkte jag ner till optikern för årlig linskontroll och sen direkt när jag kom hem tog jag en promenad med Nathalie.


 


Tisdagen var de skolavslutning. Så känslosamt när jag gick där över skolgården och inte fick vara med på den. Men Joel och jag plockade en bukett blommor till Albin på väg hem och så gjorde vi jordgubbstårta som vi kalasde på när Albin kom.  Jens kom bara hem och vände efter jobbet och åkte sen och tatuerade sig. 


     


Onsdagen var de avslutningssamtal på förskolan och de blev väldigt känslosamt även denna gång. Joels fröken verkade helt fantastisk så jag har en jättebra känsla om hösten. Han fick så fina ord om sig och sen att sitta och titta i pärmen med allt de fantastiska fröknarna lagt ner. Vi gav bort en skål med lindts choklad och doftljus och Joel hade skrivit varsitt kort till fröknarna.


 


På torsdags morgonen kom Lucas och lekte med Joel hela dagen och Jens kom bara hem och vände och åkte på fotbollsträning med Albin. Joel, jag och Arvid gick till fotbollsplanen och körde fotboll.  Fredagen tog vi de bara lungt och Joel gick på fotbollsskola.

Idag har Jens och Albin varit iväg på poolspel på Fanna. Duktiga barn som orkade i denna hetta.


   


Så härligt att vi har ett sommarlov framför oss. Ingen stress utan bara spela fotboll, äta glass och dra oss i sängen. Så glad att Albin och Joel har varann och leker hela dagarna. Dom är verkligen bästa vänner. När de var små tyckte jag om att klädmatcha dom nu vill dom de själva.


     


Så kul att killarna är lite större så man verkligern kan ta vara på varje dag och steg med Arvid. Han är så lik Albin i utseende och personlighet. Men även likheter med Joels utseende som bebis.  Nu vill han gå för fullt med gåvagnen och säga där. Älskar mat men inte banan längre. Den bästa stunden på dagen när Jens kommer hem och han kryper till honom och lägger huvudet på sne i hans famn. 


           


Igår satt jag med Arvid och kände mig så energilös som jag gjort ett tag nu och då skickar min älskade vän Loisa nere i Göteborg en video till mig med en hälsning från Stefan Ishizaki på bröllopsdagen. Herregud så fint och så glad jag blev. Han har ju varit min favorit sen han började i AIK men jag fortsatte att följa honom när han lämnade AIK också. När Loisa och jag var i ungdomens år så busringde vi hem till Stefan som då var i 18 års åldern och inte hade skyddat nummer eftersom han var så färsk inom fotbollen. Jag blev så jäkla glad över den hälsningen och jag kan inte vänta tills vi ses igen! Hon sätter alltid ord på mina känslor, vi har samma humor ja hon är precis som jag fast mycket bättre. 



 


De bästa med sommarlovet är alla sena middagar och vi ska snart äta nu och kvällen är ljummen. Bebis sover sen en timme tillbaka och pojkarna leker. Lev i nuet, lev i nuet.


 



/ A 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Av Fröken Svår - 12 juli 2023 17:00

Midsommar är förbi och vi fick riktigt härligt väder. Arvid och Joel körde midsommarloppet och Albin sprang med Arvid. Efteråt fick alla barn medalj.  Så fint ordnat.                 Vi åkte tillbaka till landet och åt sill och mas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards