Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 19 februari 2020

2020

Av Fröken Svår - 19 februari 2020 08:13

 



Då har 2020 startat och som vanligt startar vårat år med att någon vitvara går sönder och i år blev de spisen. Haha helt sjukt att de senaste åren startat med att tvättmaskinen paja, kyl och frys, diskmaskinen och nu spisen. Men tur de är materiella ting.


 


Nyårsafton firade vi som vanligt här hemma med överraskningspåsar till barnet varje klockslag. Bästa nyårsmaten vi någonsin lagat men jag var jättesjuk så vi la oss ganska direkt efter tolvslaget. Killarna lekte som vanligt så fint hela kvällen och byggde upp en lägenhet i deras rum som de bjöd in oss till. Jens och jag läste våra förväntningar som vi hade skrivit nyårsafton 2018 på året 2019 och vi kunde pricka in en hel del och nu är de nya förväntningarna för 2020 skrivna.


   


 

Några dagar in på året åkte vi ner till Vimmerby för att hälsa på Jens bror, svägerskan och barnens kusiner. Blev god mat, dryck och skratt så tårarna rann som vanligt. Albin, Joel och Tyra fixade en show och hade skrivit egna låtar. Så himla duktiga! Joel som tomte var bland de sötaste jag sett. Arvid sov så himla gott hela natten och jag låg på helspänn att han skulle vakna hela tiden. Är ju så annorlunda att sova borta, man vill ju inte störa resten av människorna i huset. Tyvärr var farmor sjuk så vi kunde inte träffa henne.


   

Vi åkte till Norrköping och checkade in på hotell. Albin, Joel och Jens badade på hotellet som hade utomhuspool på taket. Sen gick vi till pimchos och åt innan vi gick tillbaka och hade hotellmys. Fint hotell och fin stad så de kommer bli fler besök där.



Vi dansade ut julen för första gången. Joel har tappat sitt andra tand. Jag har fixat min tatuering. Vi har hängt med Albins klasskompis familj både med kaffe här hemma och en skogseftermiddag. Supertrevligt och lättsamma människor. Bästa Fia och hennes Viktor var här på middag. Så trevlig kväll som alltid! 


           

     


En uppdatering på Albins ben var att vi väntade nästan 3 veckor på ultraljud så vi ringde ner till sjukhuset och frågade hur lång tid de skulle ta med en remiss men då visade de sig att läkaren inte ens skickat någon remiss. Vi ringde och tjatade tillbaka till vårdcentralen och då skickade han den och vi fick tid två dagar efter. Hon såg tydligt att de var en baker cysta även om de inte brukar säga något för de är läkaren vi var hos som ska meddela sånt. Vi åkte hem och väntade några dagar utan att läkaren ringde så vi ringde dit. Så jävla sjukt att man ska ringa och tjata. Han skulle skicka en remiss till Elisabeth kliniken så dagen efter ringde vi dit och frågade om remissen kommit då sa de att de tar inte emot barn så de skulle skicka tillbaka remissen. Vi ringde vårdcentralen igen och de slutade med att han skickade remissen till Akademiska i Uppsala.


 


Vi fick träffa en superbra läkare som kände och sa att Albin kunde börja spela fotboll igen men måste sluta direkt om de gör ont. De var iallafall ingen minisk eller ledbandsskada men de vill iallafall kolla med magnetröntgen och utesluta allt farligt. Där ska de även se om han har någon genetisk skada på knät och om de här behöver opereras. Så nu väntar vi på en tid för magnet röntgen. Så skönt att de gör allt ordentligt och Albin var grym på träningen och dundrade in mål trots att han inte spelat på nästan två månader. 


 


Så var de AW med gamla jobbet. De vanliga upplägget med mat, bowling och dans i Bålsta. Riktigt trevligt. Hämtade upp Krell med Norells baren och sen åkte vi och hämtade upp Jennie.


 


Så började äntligen Mello. Joel vart så ledsen när han favoriter inte gick vidare sen på kvällen när vi satte igång låten så ville han inte höra för den var inge bra. Haha underbart! The mamas är mina favorit än så länge men en deltävling kvar.


 

Var på 6 månaders kontroll med Arvid. 73 cm lång och 9,8 kg. Albin var lika stor när han var 11 månader. 2 stycken tänder har han fått också. På bilden här nere är de Joel och enmånads Arvid respektive Joel och 6 månaders Arvid. 


 

 


Att vara lillebror i den här familjen kan se ut såhär. Albin sätter på han peruk och Joel bäddar ner honom 😃


   

 


Alla hjärtans dag föll ju in på en fredag vilket var extra mysigt även om vi alltid äter gott på alla hjärtans dag. Fick så fina teckningar av killarna och dom hade gjort till varandra och till Arvid. 


  

 

Albin var så söt och ville skriva upp tänkbara namn till hans framtida barn. Måste ju bara spara detta i hans pärm.

   


Lite av de som hänt den senaste tiden. Har glömt hälften som vanligt. Avslutar med en sån rolig bild på Joel. Jag och Arvid låg i nere i våningssängen och Joel tittade ner. Så jäkla vig och Jens trodde först att de var Albins fötter och Joels huvud. 


 

/A


 
 
Amisa

Amisa

19 februari 2020 13:05

Hoppas det ordnar sig med benet!
Du verkar ha en härlig familj.

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mamma/mormor

19 februari 2020 16:36

Älskar din blogg❤ underbar text och bilder❤❤❤❤❤😘

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Onsdag 10 april 13:00

Sist vi hördes så var ju frågan om Joel skulle orka med att laga mat då han haft feber dagen innan men han blev frisk och orkade genomföra den sista bjudningsmiddagen för varandra. Det var samtidigt dags för första mello deltävlingen. I denna famil...

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards