Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2019

Lev nu, dö sen.

Av Fröken Svår - 21 oktober 2019 12:10





 


Börjar med att ni kommenterat att de inte går att kommentera här på bloggen längre . De har blivit nått konstigt och man måste ha en säkerhetskod och den verkar inte synas om man går in via mobilen men tittar man högst upp på sidan och trycker på "Klicka här för webbversionen" så ska de funka och som ni vet blir jag såå glad av kommentarer och hjärttryckningar.


Ytterligare en lång uppdatering, och de viktigaste i detta inlägg råkade komma längst ner. Hoppas du orkar läsa hela,  Vi bakade en kaka och åkte och hälsade på jobbet för några fredagar sen. Albin och Joel älskar vårt jobb där de kan blippa med scanners och åka truck.  Arvid somnade så tryggt i Bittes famn och jag hade så trevligt att jag nästan höll på att missa min kiropraktortid. 


 


Sen har vi haft Ida här. Hon kom på flrmiddagen och hon följde med och hämta både Joel och Albin och vi gjorde våfflor  och hon stannade även till middagen. Så mysigt! 


   

Arvid växer på sig och har helt ändrat utseende sen han föddes. Konstigt det där. Men han är så otroligt god och glad och morgonen är verkligen supermysig. Joel vill bara ligga kvar och gosa med honom. I fredags vände han sig från mage till rygg och jag fick med de på film! Så stolt.


       

 

   


Så fyllde pappan i familjen år. Han är ingen födelsedagsmänniska och hade redan fått sitt stora present men jag som älskar födelsedagar åkte runt i stan och köpte massa paket och dukade upp till fest. Han var väldigt nöjd med dagen ! Han som även kämpat på två heldagar med att utbilda sig som tränare inom fotboll. Så glad att jag får dela mitt liv med dig, världens bästa pappa och världens bästa vän och make. Vi har så jäkla kul ihop och igår fick jag ett sånt roligt sms som lätt kan missuppfattas. Han var uppe på övervåningen och skulle byta våra sängkläder och vi hade tvättat dom men madrasskyddet var fortfarande vått. Jag skrattade i en halvtimme så tårarna spruta.


         


 


Vi hade även kusin Max här som hoppade dagis och lekte med Joel istället. Dom lekte för fullt och hann nog avverka de flesta lekarna innan vi hämtade Albin och sen käkades de glass innan Måns kom och gosade med Arvid.


 


Vi var också iväg och kikade på Elin som är målvakt i handboll. Har aldrig varit nått fan av handboll men jösses så roligt de var att kolla på. De hände saker hela tiden och de är ju en väldigt hård sport. Elin var superduktig och blev matchens lirare. Jag blev stolt som om hon vore min egna. 


 



Helgerna bara rullar på och äntligen kom fotbollshelgen Albin väntat på nämligen att AIK's pojkar 11 gästade Enavallen och spelade mot våra pojkar.  En riktigt härlig fotbollsdag då vädret var på topp och Albin fick göra ett mål mot AIK. Det första målet för ESK i den matchen. De spelade 3 matcher och i sista matchen ledde ESK med 1-0 hela första halvlek men AIK var ju de bättre laget men otroligt utvecklande för ESK. Albin fick även tacka efter första matchen och när allt var slut fick han vara den som lämnade ESK vimpel och tog emot AIK vimpeln. Han var så stolt och vi med! Så glada att vi tog beslutet i början av året att börja i ESK. Albin fick även ta hem AIK Vimpeln och förvara den tills de vet vad de ska göra med den. Han har hängt upp den på rummet. Ida och Elin kom och tittade alla matcher och följde sedan med oss hem för att vänta till klockan blev 17 och vi skulle ha lite födelsedagsfirande.


               


 


Som sagt så efter matchen blev de ihopslaget födelsedagsfirande för mig och Jens eftersom veckorna bara fylls upp med massa grejer hela tiden. Sen fyller vi så nära varandra så de funkar ju bra. Vi beställde hem 10 pizzor och körde pizza buffé här hemma och sen lite glass till de som fortfarande hade lite plats kvar i magen. Jättetrevligt och vi fick så fina presenter, så någongång nästa år blir de dejtnight för Jens och mig!! 


 


Våra helgplaner har ställts in några helger i rad nu. Är ju så såhär i sjukdomstider men vi var bjudna hem på middag hos  Fia och Viktor för att se på deras nybyggda hus.  Superduper fint och badrummet såg ut som rena rama lyxhotellet. Så glad för deras skull att de fått bygga sitt drömhus ! Tog inga bilder där så får lägga in några andra bilder.


     

 


Kan säga att denna tid i livet är de bästa hitills. Älskar verkligen varenda dag vi får vakna upp till. Så lyckligt lottade. Fredagar så lämnar vi Albin , går till lekparken , sen kör Joel och jag varat dagliga memory spel och sen bakar vi till Albin kommer hem. Joel var en mästare på att hacka choklad till kladdkakekakorna vi bakade. Sen kommer Albin hem från skolan. Han har sen en vecka tillbaka börjat gå hem själv, ibland med sällskap av kompisen Melker. Hönsmamman Annika, som helst vill linda in barnen i bubbelplast fick gå emot sina egna känslor och släppa han fri där. Men han är så duktig. 


     




Älskade hösten är så otroligt fin och mitt nya jag vägrar skylla på dåligt väder för en promenad numera . I helgen fick vi äntligen tid till att ta höstbilder på barnen som vi gjort ända sen inann Albin fyllt 1 år. Vi hade inte ljuset med oss och de var väldigt blött bland löven. Arvid somnade precis också så vi fick väcka upp honom men han var så himla duktig. Tänk själv och ligga och sova gott och sen slits man upp och läggs på en filt med massa löv runt sig och förväntas le. Svårast var de att ta på dom alla tre så vi fick ingen riktigt bra bild där. Har inte hunnit gå igenom de bilder Jens tog ännu.


   

       


Jag har varit i rensar tagen så i torsdag tog jag tag i badrummsskåpen och herre i min låda vad skräp man samlar på sig. Smink och hårspännen från när man var liten. Igår rev vi ut alla skåp och alla saker på överskåpen och rensade. VI slängde så mkt skit och sen gjorde vi ordning fint i skåpen. Sån himla skön känsla! Ni som undrar över den gula "snopp" saken på bordet så är det en grej man ska dricka drinkar i som vi köpt på Mallis och den har varit sparsamt använd så den hamnade nu i återvinningen, haha.


   


Har säkert glömt hälften av vad vi gjort den senaste månaden. Men kan konstatera att livet går fortare än någonsin men jag suger i mig allt vad livet erbjuder just nu. Men tar inget förgivet och är så glad att vi får somna under samma tak varje kväll. Alla människor kämpar med något och livet är ingen tävling. Så länge du får ut det du vill av ditt liv så var nöjd och får du inte det så är de bara du som kan göra något åt det. Att snegla på andra och jämföra eller vara avundsjuk tar bara energi och tid från ditt egna liv som pågår nu. Gläds åt andra, de ger energi och njut av de goda livet har att erbjuda idag, imorgon kanske de är för sent.


 




/ A 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Onsdag 10 april 13:00

Sist vi hördes så var ju frågan om Joel skulle orka med att laga mat då han haft feber dagen innan men han blev frisk och orkade genomföra den sista bjudningsmiddagen för varandra. Det var samtidigt dags för första mello deltävlingen. I denna famil...

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards