Amodernmyth

Alla inlägg under december 2014

Av Fröken Svår - 12 december 2014 19:21

Måste ju lägga in ett inlägg om att Albin blev veckans tårtvinnare i år igen. Roligt! Nu ligger vi i soffan och kollar på sunes jul.

Av Fröken Svår - 11 december 2014 19:17

Igår när jag vaknade fann jag ett jättefint kort med ännu finare text inuti och ferrero rocher choklad. Ni vet dom där guldiga bollarna som ligger i brunform. Alltså finns det något godare?


Vi satsade på trerättersmiddag med avokado och räkröra, plankstek och spröda chokladbakelser till efterrätt. Ni som följer bloggen vet ju att jag tycker man ska passa på att fira varje tillfälle man kan. Mer vardagslyx åt folket!


När Jens kom hem så hade han med sig en stor jättefin rosbukett med röda och vita rosor. Jag är helt kär i den, i både utseende och doft.


 


Idag har vi varit och tittat på luciauppträdande på Albins förskola. Några tårar föll ner för min kind för jag blir så otroligt stolt. Lilla Albinsson i sin tomtedräkt och när han fick syn på oss så vände han sig om till fröknarna och berättade att vi var där! Alla barnen var så duktiga. Så synd att man inte får ta kort. Hoppas verkligen jag kan minnas den synen när han stod där bland barnen i sin tomtedräkt.



Lillebror innan firandet och storebror efter firandet.

    


Albin har nu kommit på att han ska ge lillebrors napp åt tomten istället för sin egna. Han är väldigt nöjd över sin idé !


Snart helg igen och då vankas det julbordskryssning med klanen Norell. Ska bli trevligt! Tycker att det är så bra sett att få tillgång till lite uteliv fast man har barn. Är barnen trötta så är det bara att somna i vagnen eller gå tillbaka till hytten som ligger några promenadsteg bort. Toppen bra!


/ A

Av Fröken Svår - 10 december 2014 11:22

10 december 2004 var en magisk dag då den 18 åriga pojken från Vimmerby gav mig en kyss i badhusbacken. Såhär 10 år senare är den ännu mer magisk då du gett mig två fantastiska småpojkar som älskar dig lika mycket som jag  gör!   

    

 



Egentligen skulle jag sjunga in Us against the world med Westlife men tiden har bara flugit iväg så jag har inte hunnit men jag publicerar texten istället.


"'You and I, we’ve been at it so long
I still got the strongest fire
You and I, we still know how to talk
know how to walk that wire

Sometimes I feel like the world is against me

The sound of your voice baby that’s what saves me
When we’re together I feel so invincible


‘Cause it’s us against the world
You and me against them all
If you’re listening to these words
Know that we are standing tall
I don’t ever see the day that I won’t catch you when you fall
‘Cause it’s us against the world tonight


There’ll be days we’ll be on different sides
But that doesn’t last too long
We find ways to get it on track
We know how to turn back on


Sometimes I feel I can’t keep it together
then you hold me close and you make it better
When I’m with you I can feel so unbreakable "



 

Idag har vi tänt ljus för min älskade mormor som skulle blivit 99 år idag. Vi tänker på dig & saknar dig mormor   


 


Kärlek/ A

Av Fröken Svår - 8 december 2014 10:47

Hemma igen och tänker tillbaka på vår lilla semestertripp. Så vackert och all snö gav en julkänsla På vägen hem så åkte vi till tomteland. Massa djur och tomtar och teater! Nu lyssnar vi på Michael Bublès julskiva. Den är grymt bra. Nu packar vi upp och packar om inför lördag. Önskar alla en fin vecka! /A

Av Fröken Svår - 6 december 2014 18:08

Vi startade dagen med fint väder och skidåkning. Impad av Albin! Sen blev det pulka åkning då Albin drog Joel. Joel älskar verkligen att åka pulka. Vi gick till HC och tog en öl och Joel somna i pulkan på väg hem. Snart ska vi basta och packa ihop oss. Så vackert och tur med vädret. Igår snöade det annars har det varit klarblå himmel. Haft underbara dagar här uppe. Vilka underbara barn vi har. Så duktiga och glada / A

Av Fröken Svår - 5 december 2014 22:23

Idag har vi åkt skidor allihop utom Joel. Gick bra trots att jag inte åkt på 4,5 år! Albin var superduktig! Sen vart det after ski där Albin hör och häpna somnade, haha. Så söta killar med hörlurar. Men riktigt bra after ski. Så gick vi hem och bytte om och så gick vi till Leffes och åt mat. 2 stora pizzor som vi delade på. Gott var det. Nu ligger vi nerbäddade och väntar på resultatet från idol. Jag tror Lisa tar hem det. / A

Av Fröken Svår - 4 december 2014 17:48

En riktigt bra dag! Vi vaknade upp till fantastiskt väder och kameran har gått varm. Albin har provåkt skidor (självklart hade han hjälm fast han inte har det på kortet). Vi åt lunch i byn och sen har vi åkt pulka vilket Joel älskade. Han pratade hela tiden! Sen avslutade vi med en öl på hotellet. Jag trivs!! /A

Av Fröken Svår - 3 december 2014 16:17

Vi har då så bra här i Sälen! Härligt väder, glada barn och snö. Kan inte bli bättre!
/A

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards