Amodernmyth

Alla inlägg under december 2013

Av Fröken Svår - 4 december 2013 18:57

Hotell lobyn!

 


Vi hade en jättemysig helg i Eskilstuna trots att omständigheterna var som dom var. Albin var fortfarande dålig men eftersom vi redan betalt hotellrummet och inte hade något avbeställningsskydd så tyckte vi att vi likaväl kunde pyssla om honom på hotellet som att ligga här hemma. Känns som vi alltid har otur när vi ska hitta på nått skoj. Alltid något som händer men vi ger inte upp, detta kommer vi absolut att göra igen!


Han sov i bilen på väg dit och var lite piggare när vi kom fram så då checkade vi in och tog oss ut på stan. Där fiskades det fiskdamm och han skulle absolut åka karusell. Lite lunch fick vi i oss och sen tog vi en promenad till munktell där det var julmarknad. Albin somnade så skönt i vagnen. Så gick vi in på julmarknaden och vi köpte paket av tomten som var där till Albin.


Fiskdamm

 


Sen gick vi en promenad till och hamnade sen på Royal Oak där Jensa tog en öl och jag en alkoholfri sådan. Albin var jätteduktig och efter det gick vi till hotellrummet. Då var han lite trött och fick vila i sängen.


Trött kille

 


Vi tog det lungt och bestämde oss för att köpa hem någon mat och äta. Det var ju sånt stort fint rum så det skulle vara lika trevligt men efter att Albin sovit en stund vaknade han piggare igen och ville absolut gå ut så vi gjorde oss i ordning och gick ut och åt på restaurang. Där träffade vi på Catta, Brolin och Camilla som skulle gå och kolla på stand up.


Äta saltapinnar på rummet

 


Efter maten tog vi en promenad innan vi tog oss hem till hotellet igen runt 19:30 och Albin somna gått medans vi tittade på tv och myste med lite ost och kex. Jättemysig kväll och Albin var så duktig!


Vi fick lång sovmorgon så vi åt inte frukost förens vid 10 och frukosten var toppen. Dom serverade frukost till klockan 12 , det tycker jag är bra då vi har en sån morgontrött kille. Efter frukost gick vi upp på rummet och tittade på utsikten.


Fin utsikt!

 


Efter det så flyttade vi undan lite möbler och lekte koja. Vi fick checka ut klockan 18 men vi valde att checka ut vid 12 tiden och åkte och tände ljus på mormor och morfars grav. Väl hemma så somnade Albin i soffan i 3 timmar medans vi adventspyntade och sen vaknade han upp som en ny människa. Han var våran lilla Albin igen som var pigg och busig och pratglad. Lyckan spred sig i hela kroppen och vid 21 var han jättehungrig och ville ha kyckling och ris !


Koja

 


Nu är han pigg och har gått på dagis. Men idag började han helt plötsligt att halta så nu är man orolig för det också. Får se hur det verkar imorgon annars måste vi till läkaren. Önskar man kunde få pusta ut och slippa vara orolig för vår fina kille.



En annan sak som irriterar mig just nu är alla som klagar på/om sina barn på facebook. Visst är det jobbigt ibland men måste man uppdatera om det på facebook 70 gånger per dag. Vad blir bättre av det? Tur att deras barn inte har facebook och kan uppdatera om hur jobbiga deras föräldrar är och hur mycke dom gnäller och gapar! Kan man inte prata så måste man ju göra sig förstådd på något sätt när något inte är bra. När Albin skrek och det blev jobbigt så tog jag lite luft i några sekunder och återkom med nytt tålamod, inte fan gick jag ut på facebook. Skönt att det kommer snökaos snart så folk kan klaga över det istället.



Poof bort med all negativ och ladda med ny energi. Det är ju faktiskt dags för ultraljud på fredag!

Av Fröken Svår - 1 december 2013 22:07

 


Då är det äntligen december och det är den månad jag gillar bäst! Albin fyller, skinkmackor i mängder med mammas goda morfarssenap, glögg, julafton, värme och kärlek.  Första ljuset är tänt och glöggen intagen. Provsmakade delicatoglöggen och den var fruktansvärd tycker jag. Luktade mycke kokos och det är ingen doft jag gillar. I år blev det en variant av adventsljusstake med blockljus. Albin har även öppnat första luckan i chokladkalendern men han ville inte ha chokladen och även öppnat första paketet i paketkalendern!



Vi tände även ljus vid min mormor och morfars grav idag. Tårarna föll och det blev en känslosam stund för mig. Saknaden är enorm och i år blir första året då vi inte firar annandagen hos min mormor.   



Skriver mer om hotellvistelsen senare. Nu måste jag sova så jag orkar mig upp till jobbet imorgon!


    


/ A

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards