Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 7 maj 2013

Helg och början på veckan.

Av Fröken Svår - 7 maj 2013 19:26

I fredags på dan åkte Albin och jag och hälsade på min mormor och hans gammelmormor. Vi mötte först upp min mamma innan vi gick upp. Min mormor var riktigt dålig och hon satt bara och sa AAJ AJ AJ. Har aldrig sett henne så förut. Men hon njöt av att träffa Albin, det såg man iallafall. 


 



Efter det följde vi med ut till mamma och pappas landställe för lite lunch. Albin fick springa lite och han ville nog gärna hoppa i och bada lite.


 




På fredagskvällen var det dags för hela familjen att bänka oss framför vårat favoritprogram Amigo som går på barnkanalen. Jätteroligt program och programledaren är alldeles tokig. Albin diggar det som tusan och här hemma går han och säger Aaa och vill att vi ska fylla i Amigo.



På lördagskvällen var vi bjudna till mamma och pappa för att fira mammas födelsedag. God middag, gott fika, god dryck och trevlig sällskap. Blev väldigt mycke gott i glasen för oss så vi beslutade oss för att sova kvar hemma hos mamma och pappa. Väldigt skönt! Vi sov så gott och när Albin vaknade tog mamma och pappa hand om honom så vi fick sova vidare. Skönt! 


Suddig bild men mina fina killar redo för middag!   

 

Vid lunchtid åkte vi ut till Karin, Benke och deras Vincent. Där blev det förstod god lunch och lite innelek för grabbarna.


 

Sen gick vi ut så grabbarna kunde leka lite i deras coola sandlåda! Efter lek så blev det gooofika! :) En jättemysig dag helt enkelt. Vädret var ju härligt också.


 

Igår smsade Jill och fråga om jag och Albin ville komma till lekparken med henne och William. Jättemycke folk var det. En pojke i 5-6 års åldern puttade ner Albin och skrattade. Jag var så jäääkla förbannad och fick lägga band på mig för att inte säga nått fult. Men han fick en utskällning av mig.


 


När Jens kom hem åkte vi alla och tog tbe vaccin. Jens och jag har tagit förut så vi skulle ha påfyllnad.  Albin var otroligt duktig och sköterskan var jättego! Vi fick stanna kvar 10 minuter efteråt för att kolla att Albin inte reagerade på det. Så då satt han och ritade en stund.
   


Idag har det ju varit sommarvärme så vi har lekt ute och blåst såpbubblor, sparkat boll, lekt med bilar osv. Nu ska jag fortsätta städa. Älskar att städa och mår så bra av dammsugning. Så avkopplande tycker jag. Sen belöning med en dusch och sen krypa ner i nybäddad säng. Love it!  Imorgon får vi finbesök till kvällen! Tjoho!


/ A  
  

 
 
Ingen bild

mamma/mormorkhw

8 maj 2013 20:48

Tack för uppvaktningen på min dag<3 Det var en mysig lördagkväll och söndagmorgon.<3
Kram

 
Ingen bild

Mia

9 maj 2013 11:04

Våra ungar va helt tokiga i Amigo oxå. Dom kan än i dag sjunga på den låten :)
Härliga bilder!
Pözz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Av Fröken Svår - 12 juli 2023 17:00

Midsommar är förbi och vi fick riktigt härligt väder. Arvid och Joel körde midsommarloppet och Albin sprang med Arvid. Efteråt fick alla barn medalj.  Så fint ordnat.                 Vi åkte tillbaka till landet och åt sill och mas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards