Amodernmyth

Alla inlägg under december 2012

Av Fröken Svår - 13 december 2012 18:52

För ett år sedan gick vi och väntade på att bebis skulle titta ut! Hade ju inga känningar av någon bebis så Jens jobbade över både den 12:e & 13:e december förra året trots att jag gått över tiden. Sen gick vi på promenad kvällen den 14:e och så satte det igång natten till den 15:e december och ut kom en liten Albin vid lunch den 16 december. Lång förlossning men ack det häftigaste man gjort.


Idag har vi tagit det lungt för jag är sjuk IGEN!! Typ 11:e gången i år med hosta, snor, halsont och feber! Jag fattar inte. Förr var jag förkyld 1 gång om året ungefär... Jobbigt är det och det känns aldrig som om energin kommer tillbaka :(


Vi hade iallafall nog med energi Albin och jag så att vi klädde Albin i sina tomtekläder och lussade när pappa Jens kom innanför dörren. Fikat som var till pappa tog Albin själv    


 


Trevlig lucia på er !


/ A



Av Fröken Svår - 12 december 2012 17:16

Idag har vi varit på bvc. Världens snurrigaste bvc där dom inte visste att vi skulle komma trots att vi fått ett papper om dag och tid. Dum doktorn var där också och Albin skrek som aldrig förr. Han brukar aldrig skrika när han är där men så fort han såg doktorn så vart det kaos. Förvirrade sköterskor och dumma doktorer...det är nog dags att byta bvc.


Albin vägde nu 10 kg & är 74,5 cm lång, så han är ingen bebis längre. Men det klart, för mig kommer han alltid vara min lilla bebis!    Han var duktig ändå så han fick ett tåg som åker runt runt som en present för sprutorna. Har även virrat runt och köpt födelsedagsinslagspapper eftersom man absolut inte kan ha julpapper på Albins presenter på söndag. Det blir heller inga pepparkakor eller lussebullar på fikat. Det är ju Albins dag så inge jul :)


Igår var Karin & Vincent här och det var lika mysigt som vanligt. Efter dom gått så somnade Albin och jag till i soffan och vaknade upp till lagad mat och ett städat kök! Underbara Jens!   


    



Sälen då, har ju inte hunnit skriva något om det. Det var helt fantastiskt där uppe som vanligt. Älskar miljön och luften! Blev ingen skidåkning men det gjorde ingenting. På torsdagen när vi kom upp gick vi tll Kalas och käkade middag. Vi har aldrig varit med i just den här lägenheten som mamma och pappa har andel i men den var kanon. Utsikt över backen och öppen spis. Jag , Jens & Albin fick ett eget rum också. Toppen!


 


På fredagen blev det lite runt åkning och på kvällningen var mamma och pappa bortbjudna till bekanta så lilla familjen Norell var själva. Vi hann även med lite utomhus lek ! :)


 


På lördagen vart det också till att åka runt och sen på eftermiddagen ta oss till after skin där Albin gjorde succé med sin viftande hand till musiken. Alla vände sig om och pekade och log och folk kom fram och tog kort på honom! Sötnosen!

Så blev det god middag och sen lite softande i soffan! Albin fick kallmärken från napp och den kylan runt munnen. Vi fick även skratta åt en galning som åkte bil i backen och fastnade. Underhållande men dom kom upp till slut!


    


Albin var så duktig att åka i bilen. Tog längre tid då man inte kunde köra så fort för vädret var som det var. Albin gillar inte att åka bil men nu gick det bra och troligtvis beror det på att både Jens och jag satt bak med honom. Han är en riktig familjekille :)


Utsikten från lägenheten åt ena hållet. Åt andra hållet låg backen.

 


/ A





Av Fröken Svår - 10 december 2012 18:47

 


Idag för 97 år sedan så föddes min älskade mormor! Grattis mormor på din dag!   


Idag för 8 år sedan blev min älskade Jens min! Tack för att du finns i mitt liv, jag älskar dig!   


Idag för 1 år sedan var våran lilla Albin beräknad. Men han valde att stanna kvar i magen i ytterligare 6 dagar!   


    


Jens kom hem med blommor, choklad & mousserande vin! Underbaraste! Dom här åren med dig har varit helt fantastiska!


Nu sover Albinson så nu ska vi fixa liten dessert och mysa lite! I morgon kommer Karin & Vincent på glöggmys!

Albinson var så otroligt söt när han låg i sin vagn under promenaden idag! Kärlek!

 


/ A

Av Fröken Svår - 9 december 2012 20:24

Nu har vi äntligen fått bilderna från träffen med Marilyn Manson & Rob Zombie. Visar båda bilderna på mig och Manson. Kollar man igenom alla bilder så ser jag gladast ut av alla, haha! :)


 



Gladast i stan? :)

 


Med Rob Zombie tog vi gemensam bild. John 5 i mitten är grymt snygg!! Jag hade en hårlock som låg lite fel men men


 


/ A

Av Fröken Svår - 8 december 2012 14:00

Njuter verkligen av vinterlandskapen här i Sälen! Det blir nog en flytt uppåt när det vankas pension :) Kallt idag men nu ska jag värma mig med varm glögg! Trevlig helg!

Av Fröken Svår - 6 december 2012 08:47

Igår var en helt underbar dag som började med riktigt dåligt väder! Vi åkte bil och kom precis fram i tid då vi skulle träffa killen från Live Nation som skulle guida oss till Marilyn Manson. Sätter in några bilder från konserten i mellan texten.


 


Det började med att alla fick ställa sig i kö. Vi och ett annat par var dom enda som inte har betalat 2000:- för att träffa Manson och vi var även dom enda som skulle få träffa både Marilyn Manson & Rob Zombie. Första gången man fick komma in till Manson så var det signering. Vi valde att han skulle signera våra picture disc.


 


Jag gick fram till Manson och han sträckte ut sin hand och sa "  Hi! I love you jacket, it's all red" Då sa sa jag : " I just have to say that you look amazing!!!! " då svara han " You think? Right now? " då sa jag : Yeah now, you look great always"  Då titta han på mig och sa " Thank you, ( och så studerade han mig uppifrån och ner) och sa Well I dig your style too "  Sen sträckte han fram handen igen och tog i hand! :)


  


Sen var det bara att komma ut och få vatten av tjejerna som höll i det och ställa sig sist i kön för fotografering. Han spexade till det med fotograferingen och kramades och sådär. Han verkade vara vid väldigt gott humör.

När det var min tur att fotas frågade jag om jag kunde stå på hans vänstra sida och det var okej. Så stod jag bara där och då sa han " Don't you wanna hug me"  Haha självklart ville jag det!!  Ska bli spännande och se fotot som kommer att skickas till oss. Man fick alltså inte ta några egna bilder.


    


Riktigt nöjd och inte alls sugen på att träffa Rob Zombie men dom kom ut och ropade Radion winners och sa att vi skulle bege oss till Rob Zombie. Vi gillar ju inte deras musik så vi hade ingenting att signa men herregud vad tur att vi gick dit. Min favorit i Marilyn Manson förut är John 5 som spelar med Rob Zombie nu och han var där!!! Fy fan va coolt! Även Ginger fish som spelade med Manson förut spelar med Zombie nu men han var så trött! John 5 såg riktigt snygg ut utan all smink som han hade i Manson och han är en grym gitarrist!!! Så ännu mer lycka där!


 

  


Efter det så blev det mat och inta sina platser för konserten som var riktigt bra i mellan åt när han sätter den sidan till. Han blev dock jäkligt förbannad under mobscene och glömde text. Annars lullade han igenom konserten men det är verkligen en show!! Publiken var ju inge vidare och det var många tomma platser. Konstigt när scenen var i mitten av arenan så dom använde bara halva hovets yta. Men vädret kan ju ha ställt till det också!


    



Sen åkte vi hem till vår lilla kille som vaknat till hemma hos fredrik och linda. Där väntade även en skööön säng och en god natt sömn med ett vaknade av Ludde med en efterföljade god frukost! Sjukt nöjda!



Nu laddar vi om för att åka upp till Sälen !!


/ A


Av Fröken Svår - 4 december 2012 18:35

Marilyn Manson träffen höll på att gå i stöpet igår då vi ska samlas för att träffa Marilyn Manson redan vid 14:30. Linda är ju så god och ställer upp från 16 då hon slutat och hämtat barnen så våran barnvaktstid började ju då. Man blev ju lite deppad men efter att Linda och jag lagt på så ringer min bror upp och löser det hela genom att ställa upp och rodda runt. så att det löser sig!!! Jag finner inte ord för hur tacksamma vi är mot er båda!!!   


Så imorgon ska vi alltså träffa Mr Manson! Shit jag är riktigt nervös nu, han har ju varit en av min största i 10 års tid! Jag vet att jag ringde hem till Mamma efter att jag sett honom på hultsfred 2005 och fått hans vattenflaska och var sjuuukt glad!! :)  Det här känns som att det är liiiite större ;)  Men vad ska man säga till honom? Iiiiikkk! Nervig!


Bjuder på två Manson bilder från två olika konserter. Den i morgon blir min 5:e men borde varit min 6:e då han ställde in för 3 år sedan när vi hade biljetter.


 


 


/ A

Av Fröken Svår - 3 december 2012 12:56

Igår blev det en härlig julbordskryssning! Det blev lite ändrade planer så vi tog bilen istället för bussen och det var himla skönt!! :)


Direkt när vi klev på båten träffade vi på Tomten!


 


Vi hade bokat buffén till klockan 15 så det vara bara att styra riktningen mot den så fort vi kom på båten. Riktigt bra buffé var det och man blev sååå mätt! Det gungande på bra ute på sjön också men det varade nog bara en timme.


Fina Jill & William

 


Grabbarna var så duktiga då vi satt och åt i nästan 2 timmar. Men efter det så hade dom spring i bena! Så då blev det klättra i trappor och leka i lekhörnan. Där efter blev det lite taxefreen & sen vidare till fun cluben och dansgolvet :)


 


Så fort vi kom in till fun cluben började Albin veva med handen upp och ner. Han som spelade musiken sa i högtaleren : "Vi har nog sveriges mest musikälskande bebis här idag". Dansgolvet var nästan helt tomt, bara två underbara killar med down syndrom som stod och showade. Riktigt duktiga var dom, och väldigt förstjusta i våra grabbar :)


Här kör Albin lite dansmoves med killarna och William kör lite moves där bak :)

 


Man såg verkligen hur mycke killarna njöt av att springa runt och veva med armarna. Det var ju mest pensionärer på båten också och dom var väldigt förtjusta och man såg hur dom log och pekade :) Underhålling!


 


Grabbarna fick pjamas innan vi gick av och så värmde vi vällingen så dom kunde få den i bilen. Albin slocknade direkt efter och bilresan hem gick snabbt. Jill & Henric åkte via Uppsala då dom skulle hämta upp Henkes syrra.

En riktigt lyckad kryssning och min enda fråga är ...Varför har man inte gjort det här tidigare? =) Men vi kommer defenitivt åka igen =)


Idag stannar vi inne för det är jättekallt ute. Jag njuter så otroligt av snön och mitt sinne blir helt annorlunda när snön och vintern kommer. Jag ÄLSKAR det!! :)


Ha en underbar dag!


/ A


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards