Amodernmyth

Alla inlägg under november 2012

Av Fröken Svår - 15 november 2012 19:36

En film på en gående Albin som som vanligt blir på sniskan! Varför kan man inte rotera filmen?! Hans nya grej har även blivit att ta av sig blöjan, haha. Det är då man märker att han inte är en liten bebis längre.



  

Natten var hemsk men en skrikande Albin, värsta natten sen han kom men vi har ju också haft tur med en sovande bebis. Jag misstänkte öroninflammation och sen ringde vi 1177 och dom trodde samma. Vi fick en tid hos doktorn vid 11 där dom konstaterade att det var öroninflammation så nu går han på pencillin. Hoppas det går över fort då! Usch har aldrig känt mig så hjälplös när man inte ens kan trösta sitt egna barn. Men nu sover han gott i sin säng och nu ska vi bara fixa lite med hemmet och sen dyka ner i säng och mysa och titta på film!


/  A

Av Fröken Svår - 14 november 2012 20:39

Nu är det bestämt, bokat & delvis betalat! I mars så åker vi till Puerto Rico och vi längtar så!! :)


Åh det ska bli så himla skönt! Känns som att det är lättare att tänka på att jag ska börja jobba till sommaren när man har en resa att se fram emot först.

 


Här på hotellet ska lilla Albinson bada!!    

 


Jag kan se det framför mig lilla Albinson som står och bankar på glaset på vår balkong!!

 



Dagen har annars bestått av köp av åkpåse, promenad & fixa badrummet uppe! Albin hade en riktigt dålig natt och bara hostar. Är fortfarande inge pigg och jag och Jens som tänkte gå och se den sista delen i Twilight sagan imorgon. Känns inte kul och lämna bort honom när han är dålig. 


/ A  

Av Fröken Svår - 13 november 2012 12:14


Truppen i bordshockey WM 2012

 


Henkan vann bordshockey WM 2011 så han hade äran att arrangera årets bordshockey turnering också!

Ganska snabbt visade det sig att min kära man inte hade stinget denna dag och förlorade två av sina matcher och var med det redan ute.


 


Det blev sedan en spännande final mellan min bror Fredrik & min far som slutligen Freddan tog hem. Så bucklan kom hem till Enköping igen, dock till fel hall ;) Till nästa år så känns det som att jag måste coacha Jensa mera ;)


 


Efter matcherna vankades det god mat med tillhörande efterrätt och slutligen slappa i soffan och titta på så mycket bättre innan vi styrde kosan hem.


Tack familjen Norell i Bålsta för en bra arrangemang :)


Under spelet så lekte barnen kurragömma och Ludwig hittade en bra plats i resväskan ;) Sen fick grabbarna medalj :)

 


Nej nu ska jag ta hand om min sjuka pojke som trots det har hunnit riva hela datarummet medans jag skrivit det här. Puh! Igår var han så dålig och ville inte sova och bara skrek och var ledsen. Kände mig så oerhört hjälplös som jag aldrig känt förut och fällde några tårar själv. Tycker så synd om honom och önskar jag kunde ta allt snor och hosta.


/ A

Av Fröken Svår - 10 november 2012 12:47

Igår kom Marika förbi en snabbis och hälsade på. Hon har flyttat till Danmark och blivit bonusmamma & ska gifta sig nästa höst :)  Vi hann bara sitta i hallen och gå igenom lite snabbt vad som hänt sen vi såg sist ( typ 2009), sen skulle hon vidare på ansiktsbehandling. Jättekul att vi hann ses iallafall. Hon hade med sig en påse med gott ifrån Danmark!


 


Vid 11 tiden kom Fia  och hon hade med sig superfina kläder till Albin. Vi har inte setts på länge heller så det var så kul och få sitta ner och bara höra om allt. Så skönt och bara få prata av sig om både glädje och sorg. Fia har verkligen varit en pärla för mig i skolan. Hon stod ut med mig och peppade mig varje dag, och jag är så tacksam för det. Hoppas verkligen vi kan ses lite oftare! Tycker hon är så modig som vågat ta stora steg i karriär och önskar verkligen jag var lite mer som henne! :)


 


Idag så är det den årliga bordshockey turneringen för familjen Norell. Denna gång i Bålsta då det var min bror Henrik som vann. Läs mer på http://www.laget.se/STIGAHOCKEY 

Självklart håller Albin & jag på Jens! Goooo! =)


/ A

Av Fröken Svår - 8 november 2012 22:46

I morse tog Albin och jag en promenad med min pappa och när vi kom hem gjorde jag i ordning lite kycklingsallad tills Karin & vincent skulle komma.


 


Supermysigt som alltid att träffas. Tänk vad roligt pojkarna kan ha när dom är lite större. Som vanligt får man mycket i utbyte när man pratar med Karin. Gillar att hon säger ifrån och är rak på sak, det är verkligen min melodi. Önskar dock att jag själv var mer  så. Våga säga & våga tycka! Efter kycklingsallad och prat så vart det gofika också ;)


Söta Vincent gör framsteg hela tiden och han sitter så duktigt nu!


   


Efter 18 kom mamma och hämtade upp mig för att åka på bloggfamiljens tjejkväll. Så himla trevligt med fyra bloggerskor från bloggfamiljen där bland annat Hannah Graaf  http://www.bloggfamiljen.se/hannah/och vår egna Enköpings Hela Sverige bakar Niiinis http://www.bloggfamiljen.se/niiinis/


 


Supermysigt med massa goda cupcakes, snittar och smörgåstårta. Till det bjöds det på vin och alkoholfritt såklart! Alla fick en biljett när man kom in som användes som en lott och dom lottade ut superfina priser för säkert 100 000 kronor!! 4 presentkort  på 1500:- , leksakspaket med lego och monster high osv.... Helt galet härligt, dock vann vi inget men jag var såå glad att Sophie ( som var här med Stina igår) vann! Hon sjöng Hey Jude högst och bäst :D Även en jätteduktig kille som sjöng vid namn Samuel.


Supertrevlig kväll och jag bjuder på den här fruktansvärda bilden på mig själv med en otroligt snygg och ödmjuk Hannah Graaf som trodde att hon kände min mamma :) Vi kramades och hon var så otroligt go!! Go Hannah! Hon såg även en bild på Albin och vi pratade om att vi saknade dom små när man inte var med dom.

 


Med sig hem fick man en underbar goodiebag med läppstift från MAKE UP STORE, Ögonskugga, skönhetsgrejer från Yves Rocher, Mobilskal, En gravidträningsdvd med Hannah, Nutrilett Bar, Servetter från Me&I, rabattgrejer, godis, Whitning tandkräm.....Supernajs!!!


 


Tack världens bästa mamma för att du ville följa med mig! Du är så bra och världens bästa mamma som jag berättade för Hannah ;)


Imorgon kommer fina Fia & Marika hit på besök! Ska bli så mysigt!!


/ A

Av Fröken Svår - 7 november 2012 19:10

Hej hopp!


Dagen har bestått av en långpromenad på förmiddagen och efter lunch kom Sophie och hennes sockersöta Stina. Jag smälter av den där lilla flickan, hon är så go! Sist jag såg henne var hon bara en liten bebis, nu är hon ju en 8 månaders flicka!! Är så imponerad av Sophie också som får ihop livspusslet med eget företag & mammaledighet. Verkligen inspirerande människa & så skön när hon sätter ner foten åt folk som pratar illa på flygplan ;)


Är ni sugna på en massage, ansiktsbehandling, bodyscrub eller råd om kost tycker jag ni ska besöka Sophie. Mer info finns på hennes hemsida http://www.hjartaochsmarta.se/  ( bara att klicka på länken ) där man också kan boka tid!   


Imorgon kommer fina Karin och hennes lille Vincent hit också! Ska bli så mysigt som vanligt! Imorgon kväll ska mamma och jag ut på äventyr :)


Glömde ta bilder idag så här kommer en bild som var tänkt som header till bloggen först :)

 

/ A


Av Fröken Svår - 5 november 2012 18:16

Är inne på olika webbsidor för att leta fars dags presenter till min pappa som har allt redan. Då kommer jag in på en sida som säljer tuggummi med texten " I love my penis " och handdesinfektion med samma text. Hahaha fantastiskt roligt när man tänker på vem som skulle kunna ge bort en sån present. Min pappa kan dock vara lugn ( eller besviken ) för han kommer inte få någon av dom.


 


Kollar även runt på lite julklappar och ack så svårt det är. Förra året så var vi klara med julklapparna i oktober eftersom jag inte ville gå runt och trängas i julkaoset höggravid. Jätteskönt och jag verkligen njöt men det var en konstig jul eftersom Albin bara var 8 dagar på julafton och man fattade ingenting. Dagen innan julafton låg jag med jättehög feber och onda tuttar.   


Något jag bara önskar när det kommer till det här med barn är att folk slutar dela med sig av sina genrella tips. Jag läste precis en facebookväns status där hon skrev att hon var uttråkad i väntar på att bebis ska titta ut och då var den en som skrev:" Passa på att njut, snart är det slut på lugnet och sömnen med för den delen". Precis såna här kommentarer fick jag också uppleva när jag väntade Albin. En negativ kommentar i mitt tycke och inte alls sann då alla bebisar är olika och alla människor är olika. Med detta menar jag att jag har ALDRIG sovit så mycke i mitt liv som jag gör nu eftersom min bebis sover från 19:00 - 07:30 varje natt. ( Självklart finns det bebisar som vaknar supertidigt men varför ska man ta ut det i förskott då man väntar barn och det som mest går runt i huvudet är : Hur får jag ut det här bowlingklotet till bebis genom ett litet hål ?!?    ) Sen behöver vissa människor mer sömn än andra men man får ju anpassa sig efter hur ens bebis sover. Är det en morgonpiggbebis och man vet att man själv behöver mycke sömn så får man ju anpassa sina sovtider. Det jag vill säga med det här är att folk kan sluta med sina negativa kommentarer och sina genrella råd för alla är olika. Ge hellre ett peppande ord " Snart är din efterlängtade bebis här " eller liknande.


Här är min efterlängtade bebis som älskar att sitta i papperskorgen och åka runt runt runt....

 


Nya upplevelser i livet jag fått sen Albin kom är att alltid gå på fest/middag/fika och lukta kräk med tillhörande fläck på kläderna och sen det senaste att göra nummer 2 på toaletten med bebis i knät eller sittandes nedanför och stirra. Lika jobbigt som det är för mig nu kommer det vara för honom när jag berättar det här för honom i tonåren ;)


Vill bara avsluta med att jag tycker man får vara hur negativ man vill, men man behöver väl inte föra över det på andra. Du behöver inte glädjas med folk men låt människor få vara glada, kära, vinna på lotto, ha vänner, köpa ny bil etc utan dina spydigheter så gräv ner din avundsjuka för den mår man bara dåligt av. Kram



/ A   


Av Fröken Svår - 3 november 2012 19:39

Haft en hemsk natt med mensvärk. Låg vaken med kramper i tre timmar. Tablett hjälpte inte så jag värmde vetekudde och brände bort smärtan. Hade jätteproblem med mensvärk innan jag fick barn med besök på akuten och så men tycker det blivit bättre sen förlossningen men i natt var ett helvete. Nog om detta , idag har vi varit och firat William på sin 1- års dag. Supertrevligt med korv och fika. Lite bilder på 1 åringen , tårtan och deras hund Dexter. Snart blir det till att se om miss li kan göra något lika fantastiskt som förra veckan på så mycket bättre . / A

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards